NASLOVNICA / Novosti / Hrvatski olimpijski dan za djecu s teškoćama u razvoju

Hrvatski olimpijski dan za djecu s teškoćama u razvoju

Autor:

21. rujna 2016.

Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju Đurđevac sa svojim su učiteljicama 21.rujna 2016. obilježili Hrvatski olimpijski dan kroz aktivnosti koje im je priredio učitelj Ivan Đuroci.

Učenici 5.,6.,7. i 8.razreda natjecali su se u bacanju kvačica u obruč i bacanju nerfa.

U bacanju kvačica u obruč najuspješnija je bila Marija Bosorić, učenica 7.razreda koja je osvojila prvo mjesto. Drugo mjesto osvojila je Tamara Oršoš, učenica 6.razreda, dok je treće mjesto osvojio Mateo Dolenec, učenik 7.razreda.

Nakon toga usljedilo je bacanje nerfa. Kao najbolji bacač pokazao se Mateo Dolenec koji je osvojio prvo mjesto. Drugo mjesto osvojio je Matko Sobota, učenik 8.razreda, a treće mjesto osvojila je Sanja Balog, učenica 6.razreda.

Medalje najuspješnijim učenicima podijelio je učitelj Ivan Đuroci.

Na olimpijskom danu sudjelovali su i učenici razredne nastave i grupa zajedno sa svojim uciteljicama koje su im pripremile igre spretnosti.

Pozitivno i veselo raspoloženje učenika još jednom nam je pokazalo da nije važno pobijediti nego sudjelovati te smo sa tom mišlju zadovoljni otišli svojim kućama.

Učenici razredne nastave:

Ostale obavijesti

21. listopada 2021.

Posjet školskoj knjižnici – u društvu sa slikovnicama

U povodu obilježavanja Godine čitanja 2021., ali i Mjeseca hrvatske knjige, učenici 1. i 3. razreda te 3. odgojna skupina […]

20. listopada 2021.

Svjetski dan kravate u Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju

Kravata je jedini hrvatski simbol koji je univerzalno poznat i prepoznatljiv. Dan kravate obilježava se 18. listopada. Tom su prigodom […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content