NASLOVNICA / Novosti / HAAS DOM Đurđevac nagradio najuspješnije učenike

HAAS DOM Đurđevac nagradio najuspješnije učenike

Autor: Nikola Vuković

14. lipnja 2012.

Danas,14.lipnja 2012.godine u školi je održana svečanost na kojoj su nagrađeni najuspješniji učenici i jedna učiteljica. Nagrade je osigurala tvornica HAAS DOM Đurđevac.

Još jedna hvalevrijedna suradnja škole i tvornice HAAS DOM Đurđevac ostvarena je na kraju nastavne godine. Direktorica tvornice HAAS, gospođa Željka Dolenec Čižmešija u pratnji gospođe Biserke Jakupec najuspješnijim učenicima: Iliji Končaru, Mati Štefancu i Marku Sokaču te učiteljici Katici Tomrlin uručila je nagradu za njihov rad i uspjehe koje su postigli tijekom ove nastavne godine. Dodjeli nagrade nazočili su roditelji učenika te ravnatelj i pedagog škole. Gospodin ravnatelj zahvalio je gospođi  direktorici na uspješnoj suradnji i ovoj hvalevrijednoj inicijativi da se nagrade učenici i učiteljica. Suradnja škole i gospodarstva dolazi do izražaja, a tvornica HAAS DOM Đurđevac ove nastavne godine pokazala je zaista punu suradnju s ciljem pomoći školi i učenicima. Nagrađenim učenicima i učiteljici želimo još puno uspjeha i zadovoljstva u radu i učenju.

Ostale obavijesti

01. srpnja 2022.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Na kraju nastavne godine uspjeh učenika naše škole je slijedeći: Ukupan broj učenika na kraju nastavne godine: 656 Redovni program: […]

01. srpnja 2022.

Maturalno putovanje 8. a razreda

Od 15. 6. do 19. 6. 2022. učenici 8. A razreda u pratnji svojeg razrednika Milana Kosa i učitelja Zorana […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content