NASLOVNICA / Novosti / HAAS DOM Đurđevac nagradio najuspješnije učenike

HAAS DOM Đurđevac nagradio najuspješnije učenike

Autor: Nikola Vuković

14. lipnja 2012.

Danas,14.lipnja 2012.godine u školi je održana svečanost na kojoj su nagrađeni najuspješniji učenici i jedna učiteljica. Nagrade je osigurala tvornica HAAS DOM Đurđevac.

Još jedna hvalevrijedna suradnja škole i tvornice HAAS DOM Đurđevac ostvarena je na kraju nastavne godine. Direktorica tvornice HAAS, gospođa Željka Dolenec Čižmešija u pratnji gospođe Biserke Jakupec najuspješnijim učenicima: Iliji Končaru, Mati Štefancu i Marku Sokaču te učiteljici Katici Tomrlin uručila je nagradu za njihov rad i uspjehe koje su postigli tijekom ove nastavne godine. Dodjeli nagrade nazočili su roditelji učenika te ravnatelj i pedagog škole. Gospodin ravnatelj zahvalio je gospođi  direktorici na uspješnoj suradnji i ovoj hvalevrijednoj inicijativi da se nagrade učenici i učiteljica. Suradnja škole i gospodarstva dolazi do izražaja, a tvornica HAAS DOM Đurđevac ove nastavne godine pokazala je zaista punu suradnju s ciljem pomoći školi i učenicima. Nagrađenim učenicima i učiteljici želimo još puno uspjeha i zadovoljstva u radu i učenju.

Ostale obavijesti

24. lipnja 2021.

Upis učenika u srednju školu

Od sutra (25. lipnja )počinju prijave obrazovnih programa. Učenici su dobili potrebne upute kako prijaviti obrazovne programe ( do 6 […]

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content