NASLOVNICA / Novosti / Gradu za imendan

Gradu za imendan

Autor: Nikola Vuković

14. travnja 2016.

Učenici i učitelji naše škole čestitaju imendan našem gradu Đurđevcu organizacijom i sudjelovanjem u programu uz Dan grada.

POZIVNICA

Tradicionalna školska priredba POZDRAV PROLJEĆU održat će se u srijedu, 20.travnja 2016.godine s početkom u 18.00 sati u sportskoj dvorani osnovne škole. Za ovogodišnju priredbu učenici i učitelji pripremili su petnaest točaka programa.Sudjeluju učenici od prvog do osmog razreda. Program je zamišljen kao kolaž pjesama, dramskog izričaja, plesa, recitacija i sviranja. Osim učenika redovne nastave u programu sudjeluju i naši učenici, a ujedno i polaznici Glazbene škole. Koordinator organizacije školske priredbe je pedagog Nikola Vuković, a scenu priprema učitelj likovne kulture Zoran Vidaković. Učenike priprema 12 učitelja. Pozivamo Vas na našu priredbu i vjerujemo da će i ove godine odaziv biti velik kao i prošlih godina. Ulaz slobodan za sve posjetitelje.

U petak, 22.travnja 2016. godine na prometnom poligonu kraj naše škole učenici škole sudjelovat će u programu SIGURNO U PROMETU koji je u organizaciji PP Đurđevac, HAK Đurđevac i naše škole. Učenici će od 09.00 sati moći pokazati svoju spretnost u vožnji biciklom, registrirati svoj bicikl, naučiti pravila o sigurnosti u prometu te družiti se s djelatnicima PP Đurđevac i HAK Đurđevac.

U subotu, 23. travnja 2016.godine, na sam Dan grada Đurđevca i na blagdan nebeskog zaštitnika župe učenici naše škole u 10.30 sati sudjeluju u programu DJECA SVOME GRADU u organizaciji Grada Đurđevca, a u sklopu otvorenja dječjeg igrališta u centru Đurđevca.

Ovim putem pozivamo roditelje, bake i djedove, sugrađane i goste da zajedno s nama sudjeluju u obilježavanju Dana grada Đurđevca.

Ostale obavijesti

06. prosinca 2021.

Projekt Čitamo i zabavljamo se u obitelji

U drugom polugodištu krenut će ostvarivanje projekta Čitamo i zabavljamo se u obitelji, a to je nastavak aktivnosti u Godini […]

04. prosinca 2021.

Školski filantropski klub proveo humanitarnu akciju

Naša škola i Školski filantropski klub Izvor dobrote organizirali su humanitarnu akciju od 29. studenoga do 1. prosinca ove godine. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content