NASLOVNICA / Novosti / Gradonačelnikov prijem za najbolje đurđevačke osnovce

Gradonačelnikov prijem za najbolje đurđevačke osnovce

Autor:

05. lipnja 2012.

Vi ste svijetla točka našega Grada i Đurđevac je ponosan na vas. Čestitam vam na svim uspjesima koje ste ove školske godine postizali kao predstavnici svoje OŠ Grgura Karlovčana, a time i Grada Đurđevca, na svim županijskim i državnim natjecanjima. Ponosni smo i na našega Iliju Končara koji je najboilji povjesničar među hrvatskim sedmašima, pa mu ovom prilikom još jednom i posebno čestitam, kao i njegovoj učiteljici i mentorici Katici Tomrlin, rekao je gradonačelnik Slavko Gračan na prijemu koji je jučer organizirao u Gradskoj vijećnici za sve đurđevačke osnovce koji su se plasirali na županijska i državna natjecanja tijekom ove školske godine.

Uz Iliju Končara i njegovu mentoricu Katicu Tomrlin, na prijemu su bili učenici Mato Štefanac, Dora Kudumija, Ana Ređep, sa svojim mentorom Nikolom Mihočkom, te Marko Sokač, Sonja Domitrović, Zvonimir Fusić, Viktor Šalamon, Jan Fusić, te Paula Baltić, Dana Seleš, Adriana Čorba, Teo Jeftimov, Petra Šadek i Lucija Prpoš s montorima Vesnom Šijak, Đurom Tomrlinom i Stankom Domitrovićem. Najbolji đurđevački osnovci su nagrađeni knjigama, a najbolji hrvatski povjesničar, sedmaš Ilija Konačar i financijskom nagradom.

Sve nam je ovo dokaz da Grad Đurđevac i gradonačelnik vode računa o našem radu i prati naše uspjehe i postignuća, a mi ćemo nastojati i dalje dostojno predstavljati se samo svoju školu, nego i Grad Đurđevac, pa i Županiju, rekao je zaključno na kraju prijema za najbolje đurđevačke osnovce, Marijan Vinković, ravnatelj OŠ G. Karlovčana.

Izvorna vijest

Izvor: www.djurdjevac.hr

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content