NASLOVNICA / Novosti / Gradonačelnikov prijem za Marka Sokača i Matu Štefanca

Gradonačelnikov prijem za Marka Sokača i Matu Štefanca

Autor:

06. srpnja 2012.

Gradonačelnik Slavko Gračan jučer je u svojem uredu priredio prijem za šahovskog majstorskog kandidata Marka Sokača, kadetskog državnog prvaka u šahu i Matu Štefanca, najboljeg učenika generacije 2011/2012., u đurđevačkoj Osnovnoj školi Grgura Karlovčana.

Vi ste ponos našega Grada i svoje Osnovne škole. Čestitam vam na svim postignućima i želim da i dalje budete vrijedni, da budete dobri učenici i u našoj Gimanziji, te da nastavite uporno i dalje sa svojim interesima u izvanškolskim aktivnostima, u šahu, ili na kojem drugom polju, rekao je  gradonačelnik Gračan svojim gostima.

U pratnji sad već bivših najboljih učenika Osnove škole su bili, školski pedagog Nikola Vuković i Sokačev trener, poznati međunarodni šahovski majstor Branko Kutuzović. On je svojem pulenu Marku Sokaču predvidio sjajnu šahovsku budućnost, bude li i dalje tako vrijedno radio, pa bi se prema njegovim riječima, nakon Svjetskog šahovskog prvenstva, kamo Sokač odlazi u studenom, za najviše godinu i pol dana mogao upisati i na međunarodnu šahovsku listu. O svojim sad već bivšim učenicima pohvalno je govorio i pedagog Vuković, a gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo što su obojica odlučila ostati u Đurđevcu i nastaviti školovanje u đurđevačkoj Gimnaziji dr. Ivana Kranjčeva, gdje će, vjeruje gradonačelnik, s uspjesima nastaviti.

Izvor:: www.djurdjevac.hr

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i ona za djecu s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content