NASLOVNICA / Novosti / Gradonačelnik Željko Lacković razveselio učenike i djelatnike škole

Gradonačelnik Željko Lacković razveselio učenike i djelatnike škole

Autor: Nikola Vuković

24. listopada 2014.

Danas, 24.listopada 2014.godine u školi je boravio gospodin Željko Lacković gradonačelnik grada Đurđevca. Školi je poklonio vrijednu donaciju.

Svi učenici od prvog do osmog razreda danas su imali pojačani školski obrok. Naime, obradovala nas je donacija sočnih mandarina koje je školi donirao gospodin gradonačelnik. Osim što naša škola sudjeluje u Shemi školskog voća i učenici tjedno dobivaju neko voće ovakva donacija je dobrodošla za zdravlje naših učenika.

Učenici i učiteljice PŠ Čepelovac i Budrovac danas su dobili vrijedan poklon , a to su LCD projektori. Ovo pomagalo svakako će unaprijediti nastavu, a posebno u kombiniranim razrednim odjelima. Gospodin gradonačelnik je osobno predao LCD projektore, a istovremeno se informirao o radu u PŠ Čepelovac i Budrovac.

Ovom donacijom približavamo se našem cilja, a to je opremanje svih učionica LCD projektorima. U matičnoj školi nedostaju još 4 LCD projektora kao i 1 u PŠ Sirova Katalena. Nadamo se da će naš cilj uskoro biti ostvaren.

Zahvaljujemo gospodinu Lackoviću na pomoći i suradnji.

Ostale obavijesti

25. ožujka 2023.

Debata u OŠ Molve

U petak, 24.3.2023. učenici naše škole Paola Šestak, Luka i Karlo Sabolić, Mia Robotić i Petra Čeko posjetili su – […]

23. ožujka 2023.

Proljeće pozdravlja i Mravlji lav

U utorak 21.3.2023. u sportskoj dvorani naše škole održana je priredba Pozdrav proljeću što je bila prilika da naša učenička […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content