NASLOVNICA / Novosti / Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić posjetio Odjele za učenike s teškoćama u razvoju

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić posjetio Odjele za učenike s teškoćama u razvoju

Autor:

24. ožujka 2018.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić povodom Uskršnjih blagdana posjetio je Odjele za učenike s teškoćama u razvoju i Udrugu Mali princ.

Gradonačelnika je  dočekao domaćin ovog posjeta gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči, Dajana Milodanović ispred Gradskog vijeća Grada Đurđevca, ravnatelj Osnovne škole Grgura Karlovčana Danijel Domišljanović i voditeljica Odjela za učenike s teškoćama u razvoju Sanja Flajs- Vidaković. U pratnji gradonačelnika Milana Bandića stigla je i Romana Galić, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Po samom dolasku gradonačelnik Bandić posjetio je Odjele za učenike s teškoćama u razvoju, a nakon obilaska škole svi zajedno su se pješice uputili do Udruge Mali princ gdje su ih dočekali korisnici Udruge Mali princ te  predsjednica udruge Kristinka Štefan.

Učenici i članovi udruge za zagrebačkog gradonačelnika pripremili su bogat program pun recitacija, pjesme i plesa. Grad Zagreb je za ovu prigodu osigurao ukupno 77 poklona za učenike Odjela i članove Udruge Mali princ.

Zahvaljujemo se Gradu Zagrebu i gradonačelniku na dolasku i iznenađenju za naše učenike.

Ostale obavijesti

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

21. lipnja 2021.

Aktivnosti u Područnoj školi Sirova Katalena tijekom posljednjeg tjedna nastave

Učenici Područne škole Sirova Katalena proveli su posljednji tjedan nastave u igri na otvorenom i ponavljanju nastavnih sadržaja kroz zabavne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content