NASLOVNICA / Novosti / Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić posjetio Odjele za učenike s teškoćama u razvoju

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić posjetio Odjele za učenike s teškoćama u razvoju

Autor:

24. ožujka 2018.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić povodom Uskršnjih blagdana posjetio je Odjele za učenike s teškoćama u razvoju i Udrugu Mali princ.

Gradonačelnika je  dočekao domaćin ovog posjeta gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči, Dajana Milodanović ispred Gradskog vijeća Grada Đurđevca, ravnatelj Osnovne škole Grgura Karlovčana Danijel Domišljanović i voditeljica Odjela za učenike s teškoćama u razvoju Sanja Flajs- Vidaković. U pratnji gradonačelnika Milana Bandića stigla je i Romana Galić, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Po samom dolasku gradonačelnik Bandić posjetio je Odjele za učenike s teškoćama u razvoju, a nakon obilaska škole svi zajedno su se pješice uputili do Udruge Mali princ gdje su ih dočekali korisnici Udruge Mali princ te  predsjednica udruge Kristinka Štefan.

Učenici i članovi udruge za zagrebačkog gradonačelnika pripremili su bogat program pun recitacija, pjesme i plesa. Grad Zagreb je za ovu prigodu osigurao ukupno 77 poklona za učenike Odjela i članove Udruge Mali princ.

Zahvaljujemo se Gradu Zagrebu i gradonačelniku na dolasku i iznenađenju za naše učenike.

Ostale obavijesti

25. svibnja 2022.

Turnir u kuglanju

U utorak, 24. svibnja 2022., učenici 1. odgojno-obrazovne skupine Odjela za učenike s teškoćama u razvoju, zajedno sa svojom učiteljicom […]

24. svibnja 2022.

Najava: DAN ŠKOLE

U petak, 27. svibnja 2022. godine obilježavamo Dan škole. Obilježavanje Dana škole započinje školskom priredbom u našoj sportskoj dvorani u […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content