NASLOVNICA / Događanja i obavijesti - knjižnica / Grad Đurđevac nagradio naše najuspješnije učenike i njihove mentore

Grad Đurđevac nagradio naše najuspješnije učenike i njihove mentore

Autor: Antonela Carek

08. listopada 2021.

U Muzeju Grada Đurđevca naši su najuspješniji učenici zajedno sa svojim učiteljima mentorima sudjelovali na prijemu kod gradonačelnika Hrvoja Jančija. Gradonačelnik je pozdravio okupljene i čestitao im na iznimnim rezultatima na županijskim i državnim natjecanjima. Naglasio je da je ponosan jer sudjelujući u natjecanjima učenici i njihovi mentori na najbolji mogući način promoviraju naš grad i školu. Naš ravnatelj Danijel Domišljanović zahvalio je gradonačelniku na podršci te pohvalio ovu inicijativu koja će još više potaknuti učenike i mentore da i dalje nastave vrijedno raditi i sudjelovati na raznim natjecanjima. Učenik Ivan Jerbić i učiteljica Antonela Carek u ime učenika i mentora naše škole  čestitali su svima istaknuvši kako je potrebno puno truda bi se ostvarili rezultati koji su na ponos školi i Gradu.

Nakon svečanog je djela gradonačelnik učenicima i mentorima uručio prigodne poklone za postignuti uspjeh. Nagrađeni su učenici Nera Tomrlin, Luka Carek, Antonija Petrović, Adriana Kovačević, Ema Domišljanović, Ivan Jerbić, Franjo Bušić, Matija Mihočka, Sara Martinčić i Ivona Kožar i njihovi mentori  Davorka Hrženjak, Nataša Švaco, Katica Tomrlin, Maja Šalamon Nemet, Arijana Lenardić, Marica Vinković, Martina Lovrak Ivanov, Antonela Carek, Milan Kos, Vjekoslav Čordašev i Zoran Vidaković.

Ostale obavijesti

18. svibnja 2024.

Natjecanje u krasnoslovu

Na 11. Natječaju Podravina u stihovima u finale je prošlo 29. autorskih recitala učenika od 5. do 8. r. Učenici […]

16. svibnja 2024.

Podravina u stihovima

U petak 17. svibnja u 17:30 u Domu kulture održat će se priredba Podravina u stihovima povodom veličanja pjesništva, kreativnog pisanja i javnog nastupa učenika. Ovom javnom priredbom i natjecanjem u […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content