NASLOVNICA / Novosti / Flash mob u predvorju naše škole

Flash mob u predvorju naše škole

Autor:

18. lipnja 2018.

U četvrtak, 12. lipnja u školskome predvorju Školski je zbor iznenadio učenike škole izvedbom pjesme '' Ustala na lijevu nogu '', a u sklopu promocije nadolazećeg, već tradicionalnog, Dječjeg glazbenog festivala Kukuriček.

Flash mob naziv je za skupinu ljudi koja se iznenada sastaje na dogovorenom mjestu, izvede neobični i naizgled besmisleni performans (svi istovremeno otvore kišobrane, svi legnu na pod…) u kratkom vremenu, a zatim se raziđu. Obično su ciljevi zabavasatira ili umjetnički performans. Flash mob se organizira putem telekomunikacijskih tehnologija, mobilnih telefona, SMS-a, e-mailova, Facebooka.

Izraz koji je u uporabi ne odnosi se na događaje vezane za politiku (npr. prosvjedi), komercijalne prezentacije, reklame koje organiziraju reklamne agencije.

Ostale obavijesti

26. rujna 2022.

Bilo kuda Hrvati svuda

Bilo kuda-Hrvati svuda: uspješno osiguran nastavak međunarodne suradnje osnovnih škola iz Đurđevca i Koljnofa Osnovna škola Đurđevac u suradnji s […]

22. rujna 2022.

Sigurno u školu s HAK-om-preventivna akcija

Za učenike prvog razreda naše škole organiziran je susret s djelatnicima Policijske postaje Đurđevac i Auto kluba Đurđevac s ciljem […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content