NASLOVNICA / Novosti / Emmezata i bioteka- Mali ekolozi -velike nagrade

Emmezata i bioteka- Mali ekolozi -velike nagrade

Autor: Martina Lovrak Ivanov

09. travnja 2014.

Prije četiri mjeseca Bioteka je u suradnji s trgovačkim lancem Emmezeta organizirala nagradni natječaj za sve osnovne škole u Republici Hrvatskoj. Razredi su imali zadatak osmisliti projekt vezan uz zaštitu okoliša i prirode u školi i/ili sredini u kojoj se nalaze.

Iz naše škole u ovom projektu sudjeluje 5.b. razred koji je prošao prvi krug natjecanja sa temom Stare otpadne baterije svuda oko nas.

Nakon nekoliko mjeseci rada i pripremanja projekta, izrade plakata, vrijednog sakupljanja baterija, izrade naljepnica kojim su naši učenici potaknuli i građane našeg grada Đurđevca na razmišljanje o ovoj vrsti otpada, čeka nas još samo radionica i projekt se bliži kraju. Do 5. svibnja učenici moraju završiti projekt i predati potrebnu papirologiju udrugi Bioteka.

                                              Učiteljica prirode: Martina Lovrak Ivanov

Ostale obavijesti

25. rujna 2021.

Sigurno u prometu u Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju

Odjele za učenike s teškoćama u razvoju posjetili su policijski službenik Marijan Domović i djelatnik HAK-a Đurđevac Pero Krešić kako […]

24. rujna 2021.

Jednodnevni izlet Odjela za učenike s teškoćama u razvoju

Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju uputili su se na jednodnevni izlet koji im je poklonio gradonačelnik Hrvoje […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content