NASLOVNICA / Novosti / Emmezata i bioteka- Mali ekolozi -velike nagrade

Emmezata i bioteka- Mali ekolozi -velike nagrade

Autor: Martina Lovrak Ivanov

09. travnja 2014.

Prije četiri mjeseca Bioteka je u suradnji s trgovačkim lancem Emmezeta organizirala nagradni natječaj za sve osnovne škole u Republici Hrvatskoj. Razredi su imali zadatak osmisliti projekt vezan uz zaštitu okoliša i prirode u školi i/ili sredini u kojoj se nalaze.

Iz naše škole u ovom projektu sudjeluje 5.b. razred koji je prošao prvi krug natjecanja sa temom Stare otpadne baterije svuda oko nas.

Nakon nekoliko mjeseci rada i pripremanja projekta, izrade plakata, vrijednog sakupljanja baterija, izrade naljepnica kojim su naši učenici potaknuli i građane našeg grada Đurđevca na razmišljanje o ovoj vrsti otpada, čeka nas još samo radionica i projekt se bliži kraju. Do 5. svibnja učenici moraju završiti projekt i predati potrebnu papirologiju udrugi Bioteka.

                                              Učiteljica prirode: Martina Lovrak Ivanov

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i ona za djecu s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content