NASLOVNICA / Novosti / Emmezata i bioteka- Mali ekolozi -velike nagrade

Emmezata i bioteka- Mali ekolozi -velike nagrade

Autor: Martina Lovrak Ivanov

09. travnja 2014.

Prije četiri mjeseca Bioteka je u suradnji s trgovačkim lancem Emmezeta organizirala nagradni natječaj za sve osnovne škole u Republici Hrvatskoj. Razredi su imali zadatak osmisliti projekt vezan uz zaštitu okoliša i prirode u školi i/ili sredini u kojoj se nalaze.

Iz naše škole u ovom projektu sudjeluje 5.b. razred koji je prošao prvi krug natjecanja sa temom Stare otpadne baterije svuda oko nas.

Nakon nekoliko mjeseci rada i pripremanja projekta, izrade plakata, vrijednog sakupljanja baterija, izrade naljepnica kojim su naši učenici potaknuli i građane našeg grada Đurđevca na razmišljanje o ovoj vrsti otpada, čeka nas još samo radionica i projekt se bliži kraju. Do 5. svibnja učenici moraju završiti projekt i predati potrebnu papirologiju udrugi Bioteka.

                                              Učiteljica prirode: Martina Lovrak Ivanov

Ostale obavijesti

15. travnja 2024.

Kviz znanja povodom Noći knjige

Povodom ovogodišnje Noći knjige organiziramo školski kviz znanja! Tom prigodom organizirana je i prigodna prodaja otpisanih knjiga po simboličnim cijenama. […]

12. travnja 2024.

Natječaj “Podravina u stihovima”

Objavljujemo 11. Natječaj “Podravina u stihovima” za mlade pjesnike u kojem sudjeluju učenici viših razreda. Svi učenici pišu pjesme na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content