NASLOVNICA / Novosti / Ema Juričić prvakinja Balkana u karateu u kategoriji 2003. godišta

Ema Juričić prvakinja Balkana u karateu u kategoriji 2003. godišta

Autor:

19. studenoga 2017.

Učenica 8. a razreda naše škole Ema Juričić na nedavnom je 1. Balkanskom prvenstvu u karateu postala prvakinja Balkana u kategoriji 2003. godišta.

Prvo prvenstvo Balkana održano je od 10. do 12. studenoga 2017. godine u Novom Sadu u Srbiji. Ema Juričić članica je Karate kluba Đurđevac, a na prvenstvu je nastupila kao članica Hrvatske karate reprezentacije za škole na kojem je nastupilo 428 natjecatelja iz 8 država.

Ema je nastupila 12. studenoga u apsolutnoj kategoriji +49kg 2003. godišta u kojoj je nastupilo 17 natjecateljica. U četiri je borbe za redom pobijedila dvije natjecateljice iz BIH, Srbije i u finalu natjecateljicu iz Hrvatske te tako osvojila zlatnu medalju i titulu Balkanske prvakinje u karateu. Hrvatska karate reprezentacija je u ukupnom poretku zauzela 3. mjesto sa 4 zlatne, 6 srebrnih i 4 brončane medalje što je odličan rezultat. Čestitke našim osvajačima uputio je i predsjednik Hrvatskog karate saveza i glavni tajnik Europske karate federacije gosp. Stjepan Čelan. U Karate klubu Đurđevac kažu da su izuzetno ponosni na ovaj rezultat Eme te čestitaju i glavnom treneru Luki Cestaru i kondicijskom treneru Ivoru Boltekoviću Tkalecu koji su Emu pripremali za ovo veliko natjecanje.

Ostale obavijesti

23. svibnja 2022.

Upis u srednje škole

U Narodnim novinama objavljen je vremenik upisa u srednje škole. U nastavku obavijesti nalazi se vremenik za ljetni upisni rok […]

22. svibnja 2022.

Učenici osmih razreda na terenskoj nastavi u Jasenovcu i Čigoču

Učenici osmih razreda u pratnji razrednika i dviju pomoćnica u nastavi posjetili su 19. svibnja 2022. godine Spomen područje Jasenovac. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content