NASLOVNICA / Novosti / Eko modna revija

Eko modna revija

Autor:

22. svibnja 2019.

U utorak, 21. svibnja 2019., u velikoj sportskoj dvorani održana je Eko modna revija, kao jedno od brojnih događanja u sklopu obilježavanja Dana naše škole. Eko modna revija u našoj se školi održava već nekoliko godina, a ove je godine po prvi puta održana kao samostalna priredba.

Priredba je započela Eko himnom koju su otpjevali učenici trećih razreda, a uvježbale su ih učiteljice Iva Beljan, Marijana Bušić, Marina Patačko i Marijana Kralj, kao i učiteljica Kristina Benko Markovica. Nakon revije nastupali i su članovi Dramske družine, koju vodi učiteljica Marijana Bušić, a učenici su izveli scensku igru pod nazivom Najljepši cvijet. Na Eko modnoj reviji nastupili su i učenici prvog razreda koji su izveli kratki igrokaz pod nazivom Od smeća do cvijeća,a uvježbala ih je učiteljica Nada Petrović. Na samome kraju programa učenici 8.razreda otplesali su Bečki valcer. Pripremili su ih učiteljica Lidija Martinčić i učitelj Ivan Đuroci.

Glavni je dio priredbe bila modna revija. Na reviji su sudjelovali učenici od 1. do 8. razreda. Učenici su imali zadatak da sami izrade kreacije od materijala koji se više ne koristi i koji može biti opet upotrijebljen. Učenici su radili sami, u paru ili u manjoj grupi. Pojedini su kreatori sami izrađivali svoje kreacije, ali i održive i „zelene“ uratke.

U eko reviji sudjelovali su  ovi učenici:

      1. Ena Pleško, 7.d, koja je bila sama kreatorica i model

     2. Ana Šćuka, 2.a, a kreatorica Mateja Šćuka 7. d

    3.  Ana Kremer, 7.d, a kreatorice Lucija Gucek i Ana Kremer, 7. d

    4. Patricija Fuček, 7.c, a kreatorice Tena Đukić, Emilija Marić i Patricija Fuček, 7. c

    5. Manuela Bogdan,7.c, a kreator Robert Horvat, 7.c

    6. Tamara Martinčić, 7.a, a kreatorice Dorotea Lončar, Nika Mladić i Tamara    Martinčić, 7. a

    7.  Lucija Bukovčan, 6. d, a kreatorice Lucija Bukovčan i Hana Galović, 6. d

    8. Sven Legradi, 6.c, a kreatori David Đurišević i Sven Legradi, 6. d

    9. Vanesa Jadanec, 6.c, a kreatorice Vanesa  Jadanec i Teodora Đuričić, 6. c

    10. Vita Flamaceta, 2.a, koja je ujedno bila i kreatorica

   11. Valter Kožar, 1. a, koji je i kreator

   12. Hana Nikša, 1. a, koja je bila i kreatorica

   13. Luka Jozek, 1. a, koji je bio i kreator.

Kreativne eko kreacije ocjenjivao je i žiri koji sastavljen od učitelja Zorana Vidakovića i učiteljica Mije Dolček i Katarine Ređep. Sve su kreacije bile odlično izrađene pa je žiri imao puno posla. Treće mjesto osvojila je učenica Hana Nikša, učenica 1.a razreda, drugo mjesto zauzela je učenica Vita Flamaceta iz 2.a razreda, a prvo mjesto, s najviše bodova, osvojila je učenica Tamara Martinčić, učenica 7.a razreda, koja je nosila kreaciju koje su zajednički izradile njezine prijateljice Dorotea Lončar i Nika Mladić. Na kraju priredbe ravnatelj Danijel Domišljanović  uručio je nagrade pobjednicima, kao i ostalim učenicima koji su sudjelovali na eko modnoj reviji.

Zahvaljujemo svim učenicima, učiteljima i svim djelatnicima škole koji su pomogli da se i ove školske godine održi Eko modna revija. Nadamo se da je priredba pridonijela da učenici počnu razmišljati o recikliranju otpada te o prenamjeni i popravku starih stvari.

Ostale obavijesti

26. studenoga 2022.

RADIONICA POVODOM NADOLAZEĆEG BLAGDANA BOŽIĆA

Krajem mjeseca studenoga održana je radionica s roditeljima Prve odgojno obrazovne skupine pod vodstvom učiteljice Matee Melnjak. Radionica je bila […]

26. studenoga 2022.

IZRADA ADVENTSKOG VIJENCA- ODJELI ZA UČENIKE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU

Povodom nadolazećeg blagdana Božića i predbožićnog vremena učenici Druge odgojno obrazovne skupine zajedno sa učiteljicom Emom Jančevec izradili su zajednički […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content