NASLOVNICA / Natjecanja / Ekipa djevojčica naše škole plasirala se na poluzavršnicu državnog prvenstva u rukometu

Ekipa djevojčica naše škole plasirala se na poluzavršnicu državnog prvenstva u rukometu

Autor: Antonela Carek

11. travnja 2022.

Danas je u Križevcima održano županijsko natjecanje u rukometu za djevojčice 5. i 6. razreda. Nastupile su ekipe OŠ Ljudevita Modeca Križevci, OŠ „Braća Radić“ Koprivnica, OŠ Sokolovac i OŠ Đurđevac.
U prvoj je utakmici ekipa naše škole pobijedila ekipu OŠ Ljudevita Modeca Križevci rezultatom 19:6. U finalu su naše učenice pobijedile sastav OŠ „Braća Radić“ Koprivnica rezultatom 19:2.
Ekipa naše škole nastupila je u sastavu: Vanesa Vencl, Magdalena Đuroci, Heidi Esterajher, Valentina Kucel, Lana Ređep, Ana Lenardić, Tesa Svetec, Hana Nikša, Morena Kožar i Ana Matekov pod vodstvom učitelja Ivana Đurocija.

“Naše su učenice na terenu pokazale veliku disciplinu te tehničko-taktičku pripremljenost. Svojim zalaganjem u napadu i obrani postepeno su gradile razliku u obje utakmice. Sve  učenice treniraju u našem Rukometnom klubu Đurđevac. Zahvaljujem se klubu i treneru Goranu Ređepu  na odličnoj  suradnji i pripremi učenica za natjecanje“, istaknuo je učitelj Ivan Đuroci.
Ovom se pobjedom ekipa naše škole plasirala na poluzavršnicu državnog prvenstva u rukometu.


Čestitamo našim učenicima na izvrsnome rezultatu!

Ostala Natjecanja

07. svibnja 2022.

Državno natjecanje iz znanja i kreativnosti “Čitanjem do zvijezda”

Dana 5. i 6. svibnja 2022. godine održano je Državno natjecanje iz znanja i kreativnosti “Čitanjem do zvijezda”. Sudjelovale su […]

11. travnja 2022.

Ekipa djevojčica naše škole plasirala se na poluzavršnicu državnog prvenstva u rukometu

Danas je u Križevcima održano županijsko natjecanje u rukometu za djevojčice 5. i 6. razreda. Nastupile su ekipe OŠ Ljudevita […]

sva Natjecanja

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content