NASLOVNICA / Novosti / Državno natjecanje iz informatike - Infokup 2012

Državno natjecanje iz informatike – Infokup 2012

Autor:

23. ožujka 2012.

Jučer je završilo državno natjecanje iz informatikeInfokup 2012.

Natjecanje je održano u Primoštenu, od 19.3. do 22.3. 2012., a na njemu je nastupio i učenik naše škole Mato Štefanac.

U kategoriji Osnove informatike za osnovne škole, konkurencija je bila jaka i vrlo izjednačena, a naš Mato se je plasirao u skupinu učenika koja dijeli 6. mjesto!

U ponedjeljak, 19. 3., krenula je delegacija Koprivničko-križevačke županije koju su sačinjavale dvije osobe, a to su učenik 8.e razreda naše škole – Mato Štefanac i njegov učitelj i mentor na natjecanju – učitelj Nikola Mihočka. U Bjelovaru smo se ukrcali u autobus koji je prevozio našu delegaciju, te predstavnike Bjelovarsko-bilogorske i Zagrebačke županije. Stigli smo u Primošten u poslijepodnevnim satima, te se ugodno smjestili u hotelu "Zora".

U utorak, 20. 3., u prijepodnevnim satima, održano je natjecanje u kategoriji Osnove informatike za osnovne škole, u kojoj je nastupio naš Mato. Mato je na testu sakupio  22 boda od ukupno 38, te se je plasirao u skupinu učenika koji dijele šesto mjesto. Napomenimo i da je pobjednik natjecanja sakupio 28 bodova.

Nakon natjecanja razgledali smo Primošten i družili se s ostalim učenicima i mentorima.

U srijedu, 21. 3., predstavnici Bjelovarsko-bilogorske, Zagrebačke i Koprivničko-križevačke županije imali su kratak izlet u Trogir, u kojemu su razgledali njegove znamenitosti.

Posljednji dan natjecanja, 22.3., sudjelovali smo na završnoj svečanosti i zatvaranju državnog natjecanja iz informatike, te dodjeli pohvalnica svim sudionicima natjecanja. Nakon svečanosti smo autobusom krenuli kući.

Učenik Mato Štefanac je svojim rezultatom, pristupom radu, te ponašanjem na državnom natjecanju "osvijetlio obraz" sebi, svojim roditeljima i obitelji, svojoj školi, gradu i županiji, te svi zajedno možemo biti ponosni na njega.

Vjerujte mi da ja iskreno jesam.

– učitelj Nikola Mihočka, mentor učenika Mate Štefanca

Ostale obavijesti

15. travnja 2024.

Kviz znanja povodom Noći knjige

Povodom ovogodišnje Noći knjige organiziramo školski kviz znanja! Tom prigodom organizirana je i prigodna prodaja otpisanih knjiga po simboličnim cijenama. […]

12. travnja 2024.

Natječaj “Podravina u stihovima”

Objavljujemo 11. Natječaj “Podravina u stihovima” za mlade pjesnike u kojem sudjeluju učenici viših razreda. Svi učenici pišu pjesme na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content