NASLOVNICA / Novosti / Državna završnica Sportskih igara mladih u Savudriji

Državna završnica Sportskih igara mladih u Savudriji

Autor:

25. lipnja 2019.

Državna završnica Sportskih igara mladih u graničaru za 2008. i 2009. godište i atletičare na 60 m održana je u Savudriji od 18. do 21. lipnja 2019. godine.

Na Sportskim igrama mladih u graničaru sudjelovala je ekipa „Pijetlovi“ iz 4. c razreda za koju su igrali Gabrijela Bogdan, Sara Martinčić, Julijana Rupčić, Marina Posavec, Jakov Mlakar, Robert Kaić, Stjepan Bogdan, Vleron Pajaziti i Ivano Erdec. U utrci na 60 m sudjelovali su najbrži na turniru u Đurđevcu, učenici Miha Vukašinović, 1. c, Ljubica Smes, 2. a, David Škurdija i Ana Lenardić, 3. b.

Na igre u Savudriju zaputili smo se u ranim jutarnjim satima sa željezničkog kolodvora u Đurđevcu u pratnji razrednice 4. c, Bojane Bionda Jakubovskaja, razrednice 2. a,  Ivane Marić, a pratitelji su nam bili i roditelji Vlasta Lenardić, Sanja Škurdija, Saša Mlakar i Tihomir Vukašinović. Dugo putovanje do Savudrije i natrag, smještaj u Kampu Veli Jože i njihovo gostoljubivo osoblje, organizacija natjecanja, toplo more i kupanje, prekrasan pogled na more iz restorana, druženje i nova prijateljstva, oduševili su male natjecatelje i njihove pratitelje.

Natjecanja su se odvijala u dva dana. U srijedu, 19. lipnja započela je borba u graničaru koja je završila sljedećeg dana finalnim natjecanjima. Nismo pobijedili, ali smo na terenu bili borbeni i fer igrači željni pobjede, ali lopta nas nije slušala. Unatoč tome što smo bili razočarani, navijali smo i bodrili ostale natjecatelje jer utjeha je bila osvježenje u toplom moru. Atmosfera je bila užarena, bilo je suza, bilo je smijeha i radosti, a svi zajedno odlično smo se zabavljali.

U četvrtak je u Umagu održana utrka na 60 metara na kojoj je David Škurdija osvojio 2. mjesto te mu je za par sekundi izmakla zlatna medalja i sudjelovanje na velikom međunarodnom finalu koje će se održati u Splitu.

Zahvaljujemo Gradu Đurđevcu na sponzorstvu te roditeljima pratiteljima koji su odradili velik posao pomažući da sve prođe glatko i besprijekorno za vrijeme brojnih presjedanja tijekom putovanja kao i za vrijeme boravka u Savudriji.

Bogatiji smo za još jedno veliko iskustvo i sa sobom smo ponijeli nezaboravne dane i sjećanja na trenutke provedene u kupanju, druženju i igri pomalo tužni što je svemu prebrzo došao kraj.

Ostale obavijesti

19. veljače 2024.

Stručno usavršavanje učitelja i stručnih suradnika

Prvi dan drugog dijela zimskog odmora učenika u Osnovnoj školi Đurđevac bilo je radno za učitelje i stručne suradnike Osnovne […]

16. veljače 2024.

Prezentacija s roditeljskog sastanka 15. veljače 2024.

U četvrtak, 15. veljače 2024. godine pedagog škole održao je predavanje za roditelje djece dorasle za upis u prvi razred […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content