NASLOVNICA / Novosti / Druženje učenika Područnih škola

Druženje učenika Područnih škola

Autor:

28. svibnja 2014.

Druženje učenika Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena s učenicima Područne škole za djecu s  teškoćama u razvoju te njihovih učiteljica, održano je 27. svibnja 2014. u Đurđevcu. 

Domaćin ovog već tradicionalnog druženja, ove je godine bila Područna škola za djecu s teškoćama u razvoju te su njihove učiteljice osmislile interesantne i raznolike aktivnosti. Integrirani nastavni dan započeli su upoznavanjem, pozdravnim govorom i najavom zajedničkih aktivnosti. Podijeljeni u dvije skupine, učenici su prošetali gradom, razgledali i upoznali kulturne ustanove te naučili čemu one služe. Svoje terensko istraživanje završili su posjetom Gradskoj upravi gdje ih je u vijećnici vrlo toplo i srdačno dočekao gradonačelnik Grada Đurđevca Željko Lacković koji je vrlo strpljivo odgovarao na mnogobrojna pitanja koja su mu postavljali znatiželjni učenici. Posebno ih je razveselila mađioničarska predstava koju je gradonačelnik organizirao za svoje male goste te pokloni, životinje od balona, koje je, prema želji učenika, spretni mađioničar brzo izradio. S radošću na licima i darovima u ručicama, učenici su se oprostili od gradonačelnika te se uputili u područnu školu na ukusan doručak i odmor. Rad su nastavili posjetom Starom gradu gdje su im dobrodošlicu zaželjeli kustosica muzeja Edita Janković-Hapavel i učitelj likovne kulture Zoran Vidaković koji je osmislio sat likovne kulture te su se učenici vrlo uspješno okušali u izradi pijetla, jednog od simbola grada Đurđevca. Uz pjesmu i zajedničko fotografiranje za uspomenu, učenici su završili svoje druženje uz obećanje za ponovni susret, sljedeće godine u Područnoj školi Budrovac. 

Ostale obavijesti

01. srpnja 2022.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Na kraju nastavne godine uspjeh učenika naše škole je slijedeći: Ukupan broj učenika na kraju nastavne godine: 656 Redovni program: […]

01. srpnja 2022.

Maturalno putovanje 8. a razreda

Od 15. 6. do 19. 6. 2022. učenici 8. A razreda u pratnji svojeg razrednika Milana Kosa i učitelja Zorana […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content