NASLOVNICA / Novosti / Druženje sa Sanjom Pilć

Druženje sa Sanjom Pilć

Autor:

24. svibnja 2017.

Dana 24. svibnja 2017. organiziran je književni susret sa Sanjom Pilić. Susret je jedan u nizu događanja u sklopu Otvorenih dana škole od 22. 5. – 25. 5. 2017.

Organizirana su dva susreta: za niže i više razreda u našoj velikoj sportskoj dvorani. Klinci su bili oduševljeni.

U prvoj skupini učenici nižih razreda postavljali su bezbroj  zanimljivih pitanja, dobili su autograme i slikali se s književnicom.

U sklopu drugog susreta za više razrede naše učenice, članice Novinarske grupe, vodile su intervju pred svim prisutnim učenicima.

Nakon susreta književnicu Sanju Pilić i promotoricu izdavačke kuće Vanju Pleše, knjižničarka Nataša Švaco odvela je u Stari grad pokazavši prekrasne prostore unutrašnjosti. Posjetili smo i naš mali etno posjed s devama i ostalim domaćim i udomaćenim životinjama podravskog dvorišta.

Gošće su bile oduševljene prijaznim razgovorom i predavanjem te toplinom i entuzijazmom timaritelja deva Damira Hodalića i Tamare Grgičin te su ponijele predivne uspomene u Zagreb s obećanjem da će se vratiti ponovo u većem društvu. Oduševljene su prostorima i utvrdom Stari grad, a raspitivale su se i o programu naše Picokijade.

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content