NASLOVNICA / Događanja i obavijesti - knjižnica / Druženje sa Sanjom Pilć

Druženje sa Sanjom Pilć

Autor:

24. svibnja 2017.

Dana 24. svibnja 2017. u OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac održali smo književni susret sa Sanjom Pilić. Susret je jedan u nizu događanja u sklopu Otvorenih dana škole od 22. 5. – 25. 5. 2017.

Organizirana su dva susreta: za niže i više razreda u našoj velikoj sportskoj dvorani. Klinci su bili oduševljeni.

U prvoj skupini učenici nižih razreda postavljali su bezbroj  zanimljivih pitanja, dobili su autograme i slikali se s književnicom.

U sklopu drugog susreta za više razrede naše učenice, članice Novinarske grupe, vodile su intervju pred svim prisutnim učenicima.

Nakon susreta književnicu Sanju Pilić i promotoricu izdavačke kuće Vanju Pleše, knjižničarka Nataša Švaco odvela je u Stari grad pokazavši prekrasne prostore unutrašnjosti.

Posjetili smo i naš mali etno posjed s devama i ostalim domaćim i udomaćenim životinjama podravskog dvorišta. Gošće su bile oduševljene prijaznim razgovorom i predavanjem te toplinom i entuzijazmom timaritelja deva Damira Hodalića i Tamare Grgičin te su ponijele predivne uspomene u Zagreb s obećanjem da će se vratiti ponovo u većem društvu.

Oduševljene su prostorima i utvrdom Stari grad, a raspitivale su se i o programu naše Picokijade.

Ostale obavijesti

23. lipnja 2022.

Završni ples osmaša OŠ Đurđevac

Učenici osmih razreda posljednji nastavni dan otplesali su ispred škole ples grizlica. Pripremila ih je učiteljica glazbene kulture Kristina Benko […]

09. lipnja 2022.

Rezultati natjecanja u krasnoslovu “Podravina u stihovima”

Danas je održana javna priredba naše škole povodom njegovanja zavičajnog pjesništva u Domu kulture Đurđevac. U finalnom natjecanju u pisanju […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content