NASLOVNICA / Događanja i obavijesti - knjižnica / Druženje sa Sanjom Pilć

Druženje sa Sanjom Pilć

Autor:

24. svibnja 2017.

Dana 24. svibnja 2017. u OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac održali smo književni susret sa Sanjom Pilić. Susret je jedan u nizu događanja u sklopu Otvorenih dana škole od 22. 5. – 25. 5. 2017.

Organizirana su dva susreta: za niže i više razreda u našoj velikoj sportskoj dvorani. Klinci su bili oduševljeni.

U prvoj skupini učenici nižih razreda postavljali su bezbroj  zanimljivih pitanja, dobili su autograme i slikali se s književnicom.

U sklopu drugog susreta za više razrede naše učenice, članice Novinarske grupe, vodile su intervju pred svim prisutnim učenicima.

Nakon susreta književnicu Sanju Pilić i promotoricu izdavačke kuće Vanju Pleše, knjižničarka Nataša Švaco odvela je u Stari grad pokazavši prekrasne prostore unutrašnjosti.

Posjetili smo i naš mali etno posjed s devama i ostalim domaćim i udomaćenim životinjama podravskog dvorišta. Gošće su bile oduševljene prijaznim razgovorom i predavanjem te toplinom i entuzijazmom timaritelja deva Damira Hodalića i Tamare Grgičin te su ponijele predivne uspomene u Zagreb s obećanjem da će se vratiti ponovo u većem društvu.

Oduševljene su prostorima i utvrdom Stari grad, a raspitivale su se i o programu naše Picokijade.

Ostale obavijesti

10. ožujka 2023.

Judita, Sara i Gabrijela županijske pobjednice na natjecanju “Čitanjem do zvijezda”

Županijska razina natjecanja u znanju i kreativnosti “Čitanjem do zvijezda” održana je u našoj školi 9. ožujka 2023. g. Sudjelovalo […]

19. prosinca 2022.

Školsko natjecanje “Čitanjem do zvijezda”

Ove godine kreće 14. sezona natjecanja u znanju i kreativnosti “Čitanjem do zvijezda”, a čitaju se knjige: Na školskom natjecanju […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content