NASLOVNICA / Novosti / Druženje s članovima HGSS-a

Druženje s članovima HGSS-a

Autor:

28. travnja 2018.

Oni brinu o sigurnosti građana 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Oni rade dobrovoljno i za obavljene akcije spašavanja ne dobivaju naknadu. Oni su članovi Hrvatske gorske službe spašavanja.

Osim spašavanja i pružanja prve pomoći unesrećenima na nepristupačnim područjima, HGSS veliku pažnju posvećuje edukaciji građana. Zato su 28. travnja posjetili naš grad, a učenici 4. c razreda naše škole su iskoristili priliku da ih pitaju sve što ih je oduvijek zanimalo o njihovom plemenitom radu.

Pričali su nam o svojim osnovnim aktivnostima. Pokazali su nam dio opreme koju koriste u svojim akcijama i objasnili čemu što služi. Razgledali smo njihovo vozilo, slušali zanimljive priče iz akcija potrage i spašavanja, a najveće je uzbuđenje nastupilo kada su našeg Nou stavili na posebna nosila i vozili ga po Trgu sv. Jurja.

To je bio susret kojega će se djeca još dugo sjećati.

Ostale obavijesti

24. rujna 2021.

Jednodnevni izlet Odjela za učenike s teškoćama u razvoju

Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju uputili su se na jednodnevni izlet koji im je poklonio gradonačelnik Hrvoje […]

22. rujna 2021.

GODINA ČITANJA 2021. – Čitanje u knjižnici, plakati, autorska prava

Godina 2021. proglašena je Godinom čitanja. U našoj školi i knjižnici provode se različiti programi, projekti i aktivnosti. Poruka nacionalnog […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content