NASLOVNICA / Novosti / Druženje s članovima HGSS-a

Druženje s članovima HGSS-a

Autor:

28. travnja 2018.

Oni brinu o sigurnosti građana 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Oni rade dobrovoljno i za obavljene akcije spašavanja ne dobivaju naknadu. Oni su članovi Hrvatske gorske službe spašavanja.

Osim spašavanja i pružanja prve pomoći unesrećenima na nepristupačnim područjima, HGSS veliku pažnju posvećuje edukaciji građana. Zato su 28. travnja posjetili naš grad, a učenici 4. c razreda naše škole su iskoristili priliku da ih pitaju sve što ih je oduvijek zanimalo o njihovom plemenitom radu.

Pričali su nam o svojim osnovnim aktivnostima. Pokazali su nam dio opreme koju koriste u svojim akcijama i objasnili čemu što služi. Razgledali smo njihovo vozilo, slušali zanimljive priče iz akcija potrage i spašavanja, a najveće je uzbuđenje nastupilo kada su našeg Nou stavili na posebna nosila i vozili ga po Trgu sv. Jurja.

To je bio susret kojega će se djeca još dugo sjećati.

Ostale obavijesti

23. svibnja 2022.

Upis u srednje škole

U Narodnim novinama objavljen je vremenik upisa u srednje škole. U nastavku obavijesti nalazi se vremenik za ljetni upisni rok […]

22. svibnja 2022.

Učenici osmih razreda na terenskoj nastavi u Jasenovcu i Čigoču

Učenici osmih razreda u pratnji razrednika i dviju pomoćnica u nastavi posjetili su 19. svibnja 2022. godine Spomen područje Jasenovac. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content