NASLOVNICA / Novosti / Druženje područnih škola

Druženje područnih škola

Autor:

17. lipnja 2010.

Tradicionalno druženje učenika prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena i njihovih učitelja održano je ove školske godine 15. lipnja 2010. u Područnoj školi Budrovac.

Druženje su započeli kvizom znanja koji su pripremili i vodili učitelji škola. Kvizom su ponovili i provjerili znanja po razredima iz svih nastavnih predmeta. Učenici su se tijekom natjecanja međusobno bodrili navijanjem i za točne odgovore nagrađivali pljeskom.

Nakon proglašenja najboljih ekipa, svi su se uputili na užinu i odmor u školsko dvorište.

Slijedilo je sportsko natjecanje u igranju graničara i igre na igralištu. Po završetku nastavnog dana, učitelji su učenicima obećali druženje područnih škola i sljedeće godine te ugodan i dug ljetni odmor.

Druženje učenika i učitelja područnih škola svojom je nazočnošću uveličao i ravnatelj škole, gospodin Martin Trepotec.

Ostale obavijesti

28. lipnja 2022.

Projekt Bartimej

U sklopu projekta „Bartimej“ Odjele za učenike s teškoćama u razvoju su posjetili učenici gimnazija iz Zagreba, Varaždina, Čakovca i […]

28. lipnja 2022.

Radionica o znakovnom jeziku

Povjerenik za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije, velečasni Leonardo Šardi, je na inicijativu vjeroučiteljice Martine Rukavine […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content