NASLOVNICA / Novosti / Druženje Područnih škola

Druženje Područnih škola

Autor:

25. svibnja 2011.

Učenici područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena su sa svojim učiteljima ugostili 23.svibnja 2011. učenike i učiteljice Područne škole za djecu s teškoćama u razvoju iz Đurđevca.

Druženje je održano u Područnoj školi Čepelovac.

Lijep proljetni dan iskoristili su za učenje i igre u prirodi. Nakon prigodnog programa dobrodošlice, dobar rad i ugodno druženje svima je zaželio ravnatelj škole, gospodin Martin Trepotec.

Učenici su se podijelili u dvije skupine i započeli nastavom. Dok je jedna skupina učenika u školi radila mobile s puževim kućicama, ptičicama i slovima, stariji su učenici posjetili seosko gospodarstvo obitelji Pleško. Tamo su im ljubazni domaćini pokazali svoju stočarsku farmu i govorili o uzgoju stoke. Razgledali su poljoprivredne strojeve i doznali čemu oni služe.

Po završetku rada obiju skupina, pošli su na zasluženi odmor i doručak.

Druženje je nastavljeno sportskim igrama u dvorištu škole, gdje su se razigrani mališani natjecali u skakanju u vrećama, povlačenju užeta i štafetnim igrama, te navijali za svoje ekipe.

Na kraju nastavnog dana, mali su gosti darivani ogrlicama koje su domaćini napravili za njih te su svi zajedno otpjevali pjesmu Djeca svijeta. Pomalo umorni, ali s osmijehom na licu, obećali su da će iduće godine ponoviti druženje u nekoj od područnih škola te se uputili svojim kućama.

Zahvaljujemo na pomoći u organizaciji druženja gospodinu Slavku Horvatu, Ivici Marjanoviću i roditeljima učenika.

Ostale obavijesti

04. prosinca 2022.

Regionalno natjecanje Sudoku prvenstva

Dana 26. studenog 2022., učenici Ana Zlatec i Daniel Jadanec sudjelovali su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

03. prosinca 2022.

Večer matematike 2022.

U srijedu 30.11.2022. i u četvrtak 1.12.2022. u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva i uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja, i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content