NASLOVNICA / Novosti / Dramski program Hrvatskoga radija u gostima kod nas

Dramski program Hrvatskoga radija u gostima kod nas

Autor:

03. veljače 2016.

Naša je škola ugostila Dramski program Hrvatskoga radija sa Slušaonicom za osnovnoškolce koju su vodili dramaturginja i urednica Radioigre za djecu Nives Madunić Barišić i tonmajstor Tomislav Šamec.

U ponedjeljak, 1. veljače u prijepodnevnim satima naša je škola ugostila Dramski program Hrvatskoga radija u kojima su dramaturginja i urednica Radioigre za djecu Nives Madunić Barišić i tonmajstor Tomislav Šamec učenicima od 4.-8. razreda održali interaktivne radionice nazvane jednostavno – Slušaonice.  Učenici 5. i 6. razreda su slušali radioigru: „Sretni princ“ O. Wildea, a učenici 7. i 8. razreda   "Tajnu opasnog psa" Hrvoja Kovačevića. Nakon polusatnog slušanja,  okupljeni učenici su razgovarali o emisiji, o tome kako nastaje radiodrama, te što je posao dramaturga i ton majstora. Najatraktivniji dio svake radionice svakako je bilo stvaranje radiodramske sekvence iz bajke Mala sirena, u kojoj su okupljeni učenici sami nastupali i realizirali potrebne zvučne efekte i glazbu, na kojoj je bilo puno smijeha i zabave.

Ostale obavijesti

24. lipnja 2021.

Upis učenika u srednju školu

Od sutra (25. lipnja )počinju prijave obrazovnih programa. Učenici su dobili potrebne upute kako prijaviti obrazovne programe ( do 6 […]

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content