NASLOVNICA / Novosti / Donacija tvrtke Bauwerk Boen Group Odjelima učenika s teškoćama u razvoju Đurđevac

Donacija tvrtke Bauwerk Boen Group Odjelima učenika s teškoćama u razvoju Đurđevac

Autor: Marija Dautanec Božić

12. travnja 2017.

Dana 12.4. 2017.  Odjele za učenike s teškoćama u razvoju Đurđevac, posjetili su predstavnici tvrtke Bauwerk Boen Group, novi vlasnici  glavne drvno-prerađivačke tvrtke u Đurđevcu.

U ime tvrtke,  izvršni direktor gospodin Christian Koch i gospodin Tomislav Mirović, donirali su vrijednu novčanu donaciju. Sredstva će se uložiti u nabavu namještaja i didaktičkog materijala za potrebe nastave.

Tim činom tvrtka Bauwerk Boen Group  pokazala je empatičnost i  osobitu socijalnu osjetljivost. Upoznavanjem života i rada škole ukazali su  želju za aktivnim sudjelovanjem posredstvom svojih proizvoda i budućim donacijama koje će izrazito unaprijediti objektivne uvjete naše škole. U ime svih učenika i učiteljica zahvaljujemo tvrtki Bauwerk Boen Group  na hvalevrijednoj donaciji i preporučamo se u daljnju suradnju-rekao je gospodin Hrvoje Janči v.d. ravnatelja Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac.

Ostale obavijesti

04. prosinca 2023.

Karlu Saboliću uručena diploma za 22. Bijenalnu međunarodnu izložbu dječje umjetnosti Kanagawa, Japan

Hrvatski školski muzej organizirao je svečanu dodjelu diploma autorima nagrađenih radova na 22. Bijenalnoj međunarodnoj izložbi dječje umjetnosti Kanagawa, Japan pozvavši nagrađenog […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content