NASLOVNICA / Novosti / Donacija tvrtke Bauwerk Boen Group Odjelima učenika s teškoćama u razvoju Đurđevac

Donacija tvrtke Bauwerk Boen Group Odjelima učenika s teškoćama u razvoju Đurđevac

Autor:

12. travnja 2017.

Dana 12.4. 2017.  Odjele za učenike s teškoćama u razvoju Đurđevac, posjetili su predstavnici tvrtke Bauwerk Boen Group, novi vlasnici  glavne drvno-prerađivačke tvrtke u Đurđevcu.

U ime tvrtke,  izvršni direktor gospodin Christian Koch i gospodin Tomislav Mirović, donirali su vrijednu novčanu donaciju. Sredstva će se uložiti u nabavu namještaja i didaktičkog materijala za potrebe nastave.

Tim činom tvrtka Bauwerk Boen Group  pokazala je empatičnost i  osobitu socijalnu osjetljivost. Upoznavanjem života i rada škole ukazali su  želju za aktivnim sudjelovanjem posredstvom svojih proizvoda i budućim donacijama koje će izrazito unaprijediti objektivne uvjete naše škole. U ime svih učenika i učiteljica zahvaljujemo tvrtki Bauwerk Boen Group  na hvalevrijednoj donaciji i preporučamo se u daljnju suradnju-rekao je gospodin Hrvoje Janči v.d. ravnatelja Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac.

Ostale obavijesti

25. svibnja 2022.

Turnir u kuglanju

U utorak, 24. svibnja 2022., učenici 1. odgojno-obrazovne skupine Odjela za učenike s teškoćama u razvoju, zajedno sa svojom učiteljicom […]

24. svibnja 2022.

Najava: DAN ŠKOLE

U petak, 27. svibnja 2022. godine obilježavamo Dan škole. Obilježavanje Dana škole započinje školskom priredbom u našoj sportskoj dvorani u […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content