NASLOVNICA / Novosti / Donacija tvrtke Bauwerk Boen Group Odjelima učenika s teškoćama u razvoju Đurđevac

Donacija tvrtke Bauwerk Boen Group Odjelima učenika s teškoćama u razvoju Đurđevac

Autor: Marija Dautanec Božić

12. travnja 2017.

Dana 12.4. 2017.  Odjele za učenike s teškoćama u razvoju Đurđevac, posjetili su predstavnici tvrtke Bauwerk Boen Group, novi vlasnici  glavne drvno-prerađivačke tvrtke u Đurđevcu.

U ime tvrtke,  izvršni direktor gospodin Christian Koch i gospodin Tomislav Mirović, donirali su vrijednu novčanu donaciju. Sredstva će se uložiti u nabavu namještaja i didaktičkog materijala za potrebe nastave.

Tim činom tvrtka Bauwerk Boen Group  pokazala je empatičnost i  osobitu socijalnu osjetljivost. Upoznavanjem života i rada škole ukazali su  želju za aktivnim sudjelovanjem posredstvom svojih proizvoda i budućim donacijama koje će izrazito unaprijediti objektivne uvjete naše škole. U ime svih učenika i učiteljica zahvaljujemo tvrtki Bauwerk Boen Group  na hvalevrijednoj donaciji i preporučamo se u daljnju suradnju-rekao je gospodin Hrvoje Janči v.d. ravnatelja Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac.

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content