NASLOVNICA / Novosti / Donacija tvrtke Bauwerk Boen Group Odjelima učenika s teškoćama u razvoju Đurđevac

Donacija tvrtke Bauwerk Boen Group Odjelima učenika s teškoćama u razvoju Đurđevac

Autor:

12. travnja 2017.

Dana 12.4. 2017.  Odjele za učenike s teškoćama u razvoju Đurđevac, posjetili su predstavnici tvrtke Bauwerk Boen Group, novi vlasnici  glavne drvno-prerađivačke tvrtke u Đurđevcu.

U ime tvrtke,  izvršni direktor gospodin Christian Koch i gospodin Tomislav Mirović, donirali su vrijednu novčanu donaciju. Sredstva će se uložiti u nabavu namještaja i didaktičkog materijala za potrebe nastave.

Tim činom tvrtka Bauwerk Boen Group  pokazala je empatičnost i  osobitu socijalnu osjetljivost. Upoznavanjem života i rada škole ukazali su  želju za aktivnim sudjelovanjem posredstvom svojih proizvoda i budućim donacijama koje će izrazito unaprijediti objektivne uvjete naše škole. U ime svih učenika i učiteljica zahvaljujemo tvrtki Bauwerk Boen Group  na hvalevrijednoj donaciji i preporučamo se u daljnju suradnju-rekao je gospodin Hrvoje Janči v.d. ravnatelja Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac.

Ostale obavijesti

21. listopada 2021.

Posjet školskoj knjižnici – u društvu sa slikovnicama

U povodu obilježavanja Godine čitanja 2021., ali i Mjeseca hrvatske knjige, učenici 1. i 3. razreda te 3. odgojna skupina […]

20. listopada 2021.

Svjetski dan kravate u Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju

Kravata je jedini hrvatski simbol koji je univerzalno poznat i prepoznatljiv. Dan kravate obilježava se 18. listopada. Tom su prigodom […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content