NASLOVNICA / Novosti / Događanja u veljači

Događanja u veljači

Autor: Nikola Vuković

31. siječnja 2013.

Najavljujemo značajnije događaje u veljači.

12.veljače 2013. – Mali fašenk – u vremenu od 11.00 do 12.30 sati učenici naše škole, kao i djeca iz dječjeg vrtića sudjelovat će u kostimiranoj povorci od Doma kulture, preko Trga sv.Jurja pa sve do školske dvorane naše škole. U dvorani će biti predstavljanje skupina i izbor najboljih maski. Organizator je Turistička zajednica grada Đurđevca.

15.veljače 2013. godine– u našoj školi održava se županijsko natjecanje iz matematike. Sudjeluje 93 učenika i 37 mentora iz osnovnih i srednjih škola.

U vremenu od 18.do 28. veljače održat će se roditeljski sastanci. Za učenike sedmog i osmog razreda biti će kraći zajednički sastanak ( novi kriteriji za upis u srednje škole, profesionalno informiranje i usmjeravanje).  Svi ostali razredi imaju roditeljski sastanak prema rasporedu razrednika.

Školski stručni aktivi – od 18.do 22.veljače i to prema dobivenom rasporedu. Tema: Izrada mentalnih mapa, provođenje zdravstvenog odgoja i kulutrna i javna djelatnost škole.

NAJAVA:

Počele su pripreme za upis djece u prvi razred školske 2013./14.godine. Upisuju se djeca rođena između 1.travnja 2006. i 31.ožujka 2007.godine. Stručni tim škole u veljači će organizirati susret s djecom u vrtiću, a djeca i odgajateljice će doći u školu tijekom veljače ili početkom ožujka. U suradnji s gospođom ravnateljicom Gabrijelom Golub dogovorit ćemo roditeljski sastanak u vrtiću. Prema popisu djece dorasle za upis u prvi razred imamo 92-je djece za upis  u matičnu školu, 5 za PŠ Sirova Katalena, 3 za PŠ Čepelovac i 5 za PŠ Budrovac. U PŠ Mičetinac nema djece za upis u prvi razred.

Školska priredba "POZDRAV PROLJEĆU" – počele su pripreme za veliku školsku priredbu koju predviđamo za 14.ožujka 2013. U sklopu priredbe obilježit ćemo i 100 godina od rođenja Grgura Karlovčana čije ime nosi naša škola. Gosti : učenici Oš Ivana Lackovića Croate iz Kalinovca i učenici Gimnazije Dr.Ivana Kranjčeva iz Đurđevca. Vjerujemo da će i ove godine odaziv roditelja, baka i djedova i građana Đurđevca biti velik.

Ostale obavijesti

01. veljače 2023.

KAJ SO JELI NAŠI STARI?

U Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju, dana 31.1. 2023. održana je prva u nizu kuharskaradionica. Nakon kraćeg istraživanja […]

01. veljače 2023.

Priprema djece za upis u prvi razred

U protekla dva tjedna stručni suradnici škole (psihologinja, logopedinja i pedagog) te ravnatelj škole kroz različite aktivnosti upoznali su buduće […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content