NASLOVNICA / Novosti / Dobro je činiti dobro

Dobro je činiti dobro

Autor: Nikola Vuković

28. ožujka 2017.

Nakon uspješne volonterske akcije i školske priredbe "Pozdrav proljeću" učenici su doniranu hranu i higijenske potrepštine odnijeli u prostorije župnog Caritasa.

Nakon prikupljene donacije u školi, učenici su istu odnijeli u prostorije župnog dvora gdje su djelatnici Caritasa sortirali darovanu hranu i potrepštine i složili prigodne pakete koje će darovati potrebitima.

Još jednom zahvaljujemo na podršci i darovanim potrepštinama koje će vrijedni članovi župnog Caritasa dostaviti potrebnim sugrađanima. Vjerujemo da će darovana hrana i potrepštine pomoći mnogim obiteljima i pojedincima. Na ovaj način nastavljamo s provedbom našeg projekta "Razvoj filantropije", a kod učenika razvijamo životne vrijednosti i osjećaj za pomaganje drugima. Neka nam ovo bude poticaj da i dalje nastavljamo s provedbom projekta i zajedno pomažemo one kojima je to potrebno.

Dobro je činiti dobro!

Voditelj i koordinator projekte akcije: Škola filantrop,

Nikola Vuković, prof.

Ostale obavijesti

19. svibnja 2022.

Službeni rezultati Državnog natjecanja iz astronomije

Objavljujemo Bilten sa službenim rezultatima Državnog natjecanja iz astronomije.Čestitamo najuspješnijima!

19. svibnja 2022.

Dva zlata i bronca na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava Republike Hrvatske

Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju Đurđevac sudjelovali su na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava Republike Hrvatske u […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content