NASLOVNICA / Novosti / Dobro je činiti dobro

Dobro je činiti dobro

Autor: Nikola Vuković

28. ožujka 2017.

Nakon uspješne volonterske akcije i školske priredbe "Pozdrav proljeću" učenici su doniranu hranu i higijenske potrepštine odnijeli u prostorije župnog Caritasa.

Nakon prikupljene donacije u školi, učenici su istu odnijeli u prostorije župnog dvora gdje su djelatnici Caritasa sortirali darovanu hranu i potrepštine i složili prigodne pakete koje će darovati potrebitima.

Još jednom zahvaljujemo na podršci i darovanim potrepštinama koje će vrijedni članovi župnog Caritasa dostaviti potrebnim sugrađanima. Vjerujemo da će darovana hrana i potrepštine pomoći mnogim obiteljima i pojedincima. Na ovaj način nastavljamo s provedbom našeg projekta "Razvoj filantropije", a kod učenika razvijamo životne vrijednosti i osjećaj za pomaganje drugima. Neka nam ovo bude poticaj da i dalje nastavljamo s provedbom projekta i zajedno pomažemo one kojima je to potrebno.

Dobro je činiti dobro!

Voditelj i koordinator projekte akcije: Škola filantrop,

Nikola Vuković, prof.

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content