NASLOVNICA / Novosti / Dobro je činiti dobro

Dobro je činiti dobro

Autor: Nikola Vuković

28. ožujka 2017.

Nakon uspješne volonterske akcije i školske priredbe "Pozdrav proljeću" učenici su doniranu hranu i higijenske potrepštine odnijeli u prostorije župnog Caritasa.

Nakon prikupljene donacije u školi, učenici su istu odnijeli u prostorije župnog dvora gdje su djelatnici Caritasa sortirali darovanu hranu i potrepštine i složili prigodne pakete koje će darovati potrebitima.

Još jednom zahvaljujemo na podršci i darovanim potrepštinama koje će vrijedni članovi župnog Caritasa dostaviti potrebnim sugrađanima. Vjerujemo da će darovana hrana i potrepštine pomoći mnogim obiteljima i pojedincima. Na ovaj način nastavljamo s provedbom našeg projekta "Razvoj filantropije", a kod učenika razvijamo životne vrijednosti i osjećaj za pomaganje drugima. Neka nam ovo bude poticaj da i dalje nastavljamo s provedbom projekta i zajedno pomažemo one kojima je to potrebno.

Dobro je činiti dobro!

Voditelj i koordinator projekte akcije: Škola filantrop,

Nikola Vuković, prof.

Ostale obavijesti

26. studenoga 2021.

NAJAVA: Volonterska akcija

Školski filantropski klub „IZVOR DOBROTE“ Osnovna škola Đurđevac POZIV ZA UKLJUČIVANJE U VOLONTERSKU AKCIJU Poštovani, U sklopu rada Školskog filantropskog […]

24. studenoga 2021.

Zasadi drvo ne budi panj

Naša škola se i ove godine prijavila u nacionalnu kampanju “Zasadi drvo ne budi panj”. U srijedu 24.11. 2021. godine […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content