NASLOVNICA / Novosti / Dm inicijativa „Jer sve smo to mi“

Dm inicijativa „Jer sve smo to mi“

Autor:

16. prosinca 2016.

Danas 16. prosinca 2016. godine u prostorima Odjela za učenike s teškoćama u razvoju održana je promocija projekta „Čitamo i družimo se“ – kutić za čitanje i odmor. 

Na natječaj DM-ove inicijative „Jer sve smo to mi“ bilo je prijavljeno više od 3.000 projekata, od kojih je odobreno njih 40, među ostalima i ovaj projekt. Donacijom u iznosu od 10.000,00 kn uređen je prostor u predvorju škole pa sada naši učenici imaju u potpunosti opremljen prostor koji će koristiti za čitanje, druženje i odmor. Kvalitetnije će provoditi slobodno vrijeme u školi, a prostor će im poslužiti i za nastavu. Prostor je prilagođen njihovim potrebama i sposobnostima. Budući su u realizaciju bili uključeni i roditelji potaknuta je i još bolje produbljena suradnja roditelja i škole. Donaciju je službeno predala gospođa Dijana Košić, DM-ova područna menadžerica. Učenici su sa svojim učiteljicama u znak zahvale pripremili kratki prigodni program.

Srdačno zahvaljujemo DM-u i njihovoj inicijativi „Jer sve smo to mi“ što su našim učenicima uljepšali i poboljšali život i rad u školi. Zahvaljujemo i roditeljima Željki i Robertu Cik, udomiteljici Anđelki Lisjak i našem domaru Zvonku Šiptar koji su se uključili u uređenje i  pomogli nam obojiti zidove. Također zahvaljujemo i udomiteljici Dubravki Čordašev na posudbi alata za rad te pomoći kroz mnogobrojne savjete. Hvala našem ravnatelju na podršci i tehničkoj potpori. Hvala i ostalim zaposlenicima škole na strpljenju i razumijevanju.

Učiteljice i učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju

Ostale obavijesti

29. rujna 2022.

Šahovska grupa počela s radom

Danas, 29. rujna 2022. godine, počela je s radom Šahovska grupa. Okupilo se dvadeset polaznika koji će pod vodstvom učitelja […]

29. rujna 2022.

NAJAVA: Obilježavanje Dječjeg tjedna

Idućeg tjedna u našoj školi raznim aktivnostima obilježavamo dječji tjedan. OBILJEŽAVANJE DJEČJEG TJEDNA Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content