NASLOVNICA / Novosti / Djelatnici PODRAVSKOG RADIJA posjetili školu

Djelatnici PODRAVSKOG RADIJA posjetili školu

Autor: Nikola Vuković

19. prosinca 2016.

Uspješna suradnja učenika i učitelja te djelatnika Podravskog radija danas je nastavljena posjetom direktora Podravskog radija, gospodina Ivice Šubare i dvoje djelatnika.

Podravski radio u svojim emisijama stalno prati rad učenika i učitelja naše škole. Učenici i učitelji tijekom cijele školske godine sudjeluju u emisijama Podravskog radija kao povremeni ili stalni suradnici. Na ovaj način učenici razvijaju medijsku kulturu, a isto tako suradnja doprinosi profesionalnom informiranju i usmjeravanju učenika.

Gospodin Ivica, urednica Tamara i radijski tehničar gospodin Mladen družili su se s učenicima i darivali ih prigodnim penkalom. Ovaj simbolični poklon itekako će svima dobro doći u svakodnevnom radu u školi. Podravski radio je za sve učenike (699) i učitelje (60) tiskao penkalo. Uz ovaj poklon poželjeli su svim učenicima, njihovim roditeljima kao i svim djelatnicima škole svako dobro za nadolazeće blagdane.

Učenici su uzvratili dobrim željama i iskazali želju za dobrom suradnjom s Podravskim radijom.

Suradnja učenika i učitelja s djelatnicima Podravskog radija dio je provedbe Kurikuluma građanskog odgoja i obrazovanja, a ima za cilj široj društvenoj zajednici prezentirati rad škole. Na taj način učenici uče od profesionalaca i usvajaju znanja i vještine s područja medijske kulture.

Ovim putem zahvaljujemo djelatnicima Podravskog radija.

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content