NASLOVNICA / Novosti / Dječji tjedan

Dječji tjedan

Autor: Nikola Vuković

04. listopada 2010.

Učenici i učitelji naše škole obilježavaju Dječji tjedan koji traje od 4. do 8.listopada 2010.

Učenici su uz pomoć učitelja uredili školske panoe, postavili plakate i uredili zidne novine na temu RAZUMIJEVANJE, koja je glavno područje obilježavanja ovogodišnjeg Dječjeg tjedna.

Učenici 7e razreda na satu razrednika imali su predavanje i pedagošku radionicu koju je s njima ostvario pedagog prof.Nikola Vuković. Učenici su u timskom radu promišljali o pravima djece, izradili "Drvo razumijevanja" i ukazivali na probleme s kojima se susreću djeca. Osim učenika i pedagoga na satu su nazočili; razrednik prof.Danijel Domišljanović, ravnatelj Martin Trepotec i mr.sc.Jadranka Oštarčević, viša savjetnica Agencije za odgoj i obrazovanje iz Zagreba.

Ostali razredni odjeli ostvarit će dio sadržaja vezanih uz Dječji tjedan u dogovoru sa svojim razrednicima.

Mr.sc.Jadranka Oštarčević obavila je uvid u rad pedagoga, njegovu radnu dokumentaciju i na osnovu razgovora s ravnateljem škole predložit će ponovnu obnovu statusa  pedagoga prof.Nikole Vukovića  u zvanje savjetnika.

Ostale obavijesti

14. rujna 2021.

Odjeli za djecu s teškoćama u razvoju obilježili Hrvatski olimpijski dan

U petak, 13. rujna 2021., pred utvrdom Stari grad okupili su se učenici osnovne i srednje škole te vrtićevci u […]

14. rujna 2021.

Posjet ravnateljice Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Marine Perice Odjelima za djecu s teškoćama u razvoju

Uoči Svjetskog dana prve pomoći Odjele za djecu s teškoćama u razvoju posjetila je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content