NASLOVNICA / Novosti / Dječji tjedan

Dječji tjedan

Autor: Nikola Vuković

04. listopada 2010.

Učenici i učitelji naše škole obilježavaju Dječji tjedan koji traje od 4. do 8.listopada 2010.

Učenici su uz pomoć učitelja uredili školske panoe, postavili plakate i uredili zidne novine na temu RAZUMIJEVANJE, koja je glavno područje obilježavanja ovogodišnjeg Dječjeg tjedna.

Učenici 7e razreda na satu razrednika imali su predavanje i pedagošku radionicu koju je s njima ostvario pedagog prof.Nikola Vuković. Učenici su u timskom radu promišljali o pravima djece, izradili "Drvo razumijevanja" i ukazivali na probleme s kojima se susreću djeca. Osim učenika i pedagoga na satu su nazočili; razrednik prof.Danijel Domišljanović, ravnatelj Martin Trepotec i mr.sc.Jadranka Oštarčević, viša savjetnica Agencije za odgoj i obrazovanje iz Zagreba.

Ostali razredni odjeli ostvarit će dio sadržaja vezanih uz Dječji tjedan u dogovoru sa svojim razrednicima.

Mr.sc.Jadranka Oštarčević obavila je uvid u rad pedagoga, njegovu radnu dokumentaciju i na osnovu razgovora s ravnateljem škole predložit će ponovnu obnovu statusa  pedagoga prof.Nikole Vukovića  u zvanje savjetnika.

Ostale obavijesti

29. ožujka 2023.

Paola Šestak pozvana na državno Natjecanje iz povijesti

Nakon održanih županijskih natjecanja, Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je popise pozvanih učenika na državno Natjecanje iz povijesti. Među […]

29. ožujka 2023.

Predstavljanje slikovnice Priča jedne pčelice učitelja Davora Šokeca

Dana 29. ožujka 2023. g. organiziran je književni susret u maloj dvorani s našim učiteljem Davorom Šokecom koji je održao […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content