NASLOVNICA / Novosti / Djeca svijeta to smo mi...

Djeca svijeta to smo mi…

Autor:

31. svibnja 2012.

Tako su pjevali učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena svojim gostima i prijateljima, učenicima i učiteljima Područne škole za djecu s posebnim potrebama iz Đurđevca, 29. svibnja, 2012. u Mičetincu. 

Ovo već tradicionalno druženje spomenutih područnih škola, započelo je prigodnim programom kojim su domaćini zaželjeli dobrodošlicu svojim gostima, nakon čega je učenike i njihove učitelje pozdravio te zaželio uspješan nastavni dan ravnatelj škole, Marijan Vinković.

Učenici su se podijelili u dvije skupine i započeli radom. U učionici PŠ Mičetinac su učenici prve skupine izrađivali životinje od didaktičko neoblikovanog materijala te voćku u cvatu. Učenici druge skupine, uživali su u šetnji do obližnjeg vidikovca gdje su ponovili orijentaciju u prostoru te gospodarstvo zavičajne regije.

Nakon ponovnog okupljanja u školi, svi su se uputili u Mičetinski jarak na užinu i odlazak u šumu gdje su se osvježili izvorskom vodom te upoznali šumu i vodu kao životnu zajednicu.

Zajednička igra, druženje i rad omogućio je učenicima da steknu nova prijateljstva te da se obogate novim životnim spoznajama u duhu poticanja samopoštovanja i međusobne tolerancije.

Najviše nam se svidjela izjava učenika čije je lice krasio osmijeh:

,,Učiteljice, danas sam stekao dva nova prijatelja!”

Upravo zato ćemo nastaviti s ovakvim druženjima i sljedeće školske godine u nekoj od drugih područnih škola. 

Ostale obavijesti

01. srpnja 2022.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Na kraju nastavne godine uspjeh učenika naše škole je slijedeći: Ukupan broj učenika na kraju nastavne godine: 656 Redovni program: […]

01. srpnja 2022.

Maturalno putovanje 8. a razreda

Od 15. 6. do 19. 6. 2022. učenici 8. A razreda u pratnji svojeg razrednika Milana Kosa i učitelja Zorana […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content