NASLOVNICA / Novosti / David Kuzmić osvojio 2.mjesto na državnom Natjecanju iz Povijesti

David Kuzmić osvojio 2.mjesto na državnom Natjecanju iz Povijesti

Autor:

21. studenoga 2020.

U organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za odgoj i obrazovanje 16.i 17.studenoga 2020. godine održano je državno Natjecanje iz povijesti. Zbog epidemiološke situacije državno natjecanje  koje se trebalo održati prošle školske godine održano je 16. studenog 2020. po prvi put online.  U kategoriji 8. razreda sudjelovalo je 13 učenika. Našu školu je predstavljao učenik David Kuzmić uz mentorstvo učiteljice povijesti Katice Tomrlin.

Nakon izvrsnih rezultata na školskom i županijskom natjecanju iz povijesti, naš, sad već gimnazijalac David Kuzmić postigao je izvrstan rezultat i na Državnoj razini  osvojivši 2. mjesto sa 47/50 bodova. David je još jednom dokazao da je među najboljim povjesničarima  u Državi u kategoriji osnovnih škola.

Ponosni smo na Davidov uspjeh koji može biti uzor i poticaj mnogim učenicima. Iako sad već sa gimnazijskim obvezama David je našao vremena i za pripreme za natjecanje. Svojim predanim radom i zalaganjem dokazao je  da se i u ovakvim izvanrednim situacijama mogu postići vrhunski rezultati.     Čestitamo Davidu na ovom velikom uspjehu i  želimo mu da se i dalje nastavi truditi i nizati sjajne rezultate. 

David Kuzmić državni prvak iz povijesti! – Đurek

Ostale obavijesti

04. prosinca 2022.

Regionalno natjecanje Sudoku prvenstva

Dana 26. studenog 2022., učenici Ana Zlatec i Daniel Jadanec sudjelovali su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

03. prosinca 2022.

Večer matematike 2022.

U srijedu 30.11.2022. i u četvrtak 1.12.2022. u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva i uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja, i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content