NASLOVNICA / Novosti / DAR OD SRCA - volonterska akcija

DAR OD SRCA – volonterska akcija

Autor: Nikola Vuković

19. veljače 2018.

Prva ovogodišnja volonterska akcija u sklopu rada Školskog filantropskog kluba IZVOR DOBROTE odnosi se na prikupljanje živežnih namirnica i kućnih potrepština. Akcija se provodi u vremenu od 22. veljače 2018. do 8. ožujka 2018.

Pozivamo Vas da se odazovete na prvu ovogodišnju volontersku akciju koja ima za cilj prikupljanje živežnih namirnica i kućnih potrepština za potrebite ljude na području grada Đurđevca i okolnih mjesta. Volonterska akcija provodi se u suradnji sa Caritasom župe Đurđevac.  Prikupljamo: šećer, sol, rižu, brašno, tjesteninu, konzerviranu hranu, higijenske potrepštine te ostale potrepštine za kućanstvo. Svoj prilog možete poslati po učenicima naše škole, osobno ih donijeti u predvorje škole ili kad dolazite na roditeljski sastanak. Neka Vaša donacija bude od srca i u dobroj vjeri. U ovo korizmeno vrijeme pokažimo dobrotu i svojim prilogom pomognimo potrebite. Odrasli potaknite svoju djecu na uključivanje u ovakve akcije i na taj način učimo ih  volontiranju i pomaganju potrebitima.

Hvala!

Ostale obavijesti

28. rujna 2021.

Europski dan jezika u Gradskoj knjižnici Đurđevac

Povodom Europskog dana jezika koji se obilježava 26. rujna, jučer su učenici 7. a i 7. b razreda naše škole […]

27. rujna 2021.

Edukativni posjet Mađarskoj darovitih učenika naše škole

U Osnovnoj školi Đurđevac provodi se projekt pod nazivom „Encouraging and developing gifted kids for more advanced crossborder area” akronim […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content