NASLOVNICA / Novosti / Dan zahvalnosti za kruh i plodove zemlje

Dan zahvalnosti za kruh i plodove zemlje

Autor: Sanja Vlah Maznik

12. listopada 2016.

Danas smo u našoj školi proslavili Dan zahvalnosti za kruh i plodove zemlje. Dan zahvalnosti je posebno posvećen zahvaljivanju za plodove zemlje koji su tijekom ljeta i jeseni prikupljeni. 

I mi se imamo priliku prisjetiti da sve ono što imamo potječe od darova kojima je Bog obdario našu zemlju i koje nam je povjerio da ih čuvamo i da od njih živimo i s njima i sami sudjelujemo u Njegovu djelu stvaranja.

Program su pripremili učenici naše škole koji su recitirali i čitali pjesme i neke svoje radove. Zbor naše škole pod vodstvom učiteljice Ivane Matkov uveselio nas je svojom pjesmom i svojim prvim javnim nastupom.

Pred kraj svečanosti na zahvalnost nas je potaknuo i naš župnik, velečasni Marko Rac koji je blagoslovio darove koje su pripremile vrijedne ruke roditelja, baka i djedova naših učenika. Nakon blagoslova učenici su darove blagovali u svojim učionicama, a župnik je blagovao s nama u našoj školskoj kuhinji.

Vjeroučiteljica Sanja

Ostale obavijesti

15. listopada 2021.

Osmaši naučili kako pružiti prvu pomoć unesrećenima

Jučer, 14.listopada 2021., našu su školu posjetili djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije. Učenicima osmih razreda na zanimljiv su […]

12. listopada 2021.

Sedmaši posjetili Krapinu

U četvrtak, 7. listopada 2021., učenici svih sedmih razreda naše škole bili su na terenskoj nastavi u Krapini. Učenici su […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content