NASLOVNICA / Novosti / Dan zahvalnosti za kruh i plodove zemlje

Dan zahvalnosti za kruh i plodove zemlje

Autor:

12. listopada 2016.

Danas smo u našoj školi proslavili Dan zahvalnosti za kruh i plodove zemlje. Dan zahvalnosti je posebno posvećen zahvaljivanju za plodove zemlje koji su tijekom ljeta i jeseni prikupljeni. 

I mi se imamo priliku prisjetiti da sve ono što imamo potječe od darova kojima je Bog obdario našu zemlju i koje nam je povjerio da ih čuvamo i da od njih živimo i s njima i sami sudjelujemo u Njegovu djelu stvaranja.

Program su pripremili učenici naše škole koji su recitirali i čitali pjesme i neke svoje radove. Zbor naše škole pod vodstvom učiteljice Ivane Matkov uveselio nas je svojom pjesmom i svojim prvim javnim nastupom.

Pred kraj svečanosti na zahvalnost nas je potaknuo i naš župnik, velečasni Marko Rac koji je blagoslovio darove koje su pripremile vrijedne ruke roditelja, baka i djedova naših učenika. Nakon blagoslova učenici su darove blagovali u svojim učionicama, a župnik je blagovao s nama u našoj školskoj kuhinji.

Vjeroučiteljica Sanja

Ostale obavijesti

10. lipnja 2021.

Pero naših učenika… Podravina kroz stihove

Uz Godinu čitanja 2021. nastavljamo s projektima poticanja čitanja i kreativnog izražavanja u našoj školi. U ova teška vremena kad […]

09. lipnja 2021.

Cijepljenje učenika COVID

Obavijest za roditelje učenika od šestog do osmog razreda.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content