NASLOVNICA / Novosti / Dan zahvalnosti za kruh i plodove zemlje

Dan zahvalnosti za kruh i plodove zemlje

Autor: Sanja Vlah Maznik

12. listopada 2016.

Danas smo u našoj školi proslavili Dan zahvalnosti za kruh i plodove zemlje. Dan zahvalnosti je posebno posvećen zahvaljivanju za plodove zemlje koji su tijekom ljeta i jeseni prikupljeni. 

I mi se imamo priliku prisjetiti da sve ono što imamo potječe od darova kojima je Bog obdario našu zemlju i koje nam je povjerio da ih čuvamo i da od njih živimo i s njima i sami sudjelujemo u Njegovu djelu stvaranja.

Program su pripremili učenici naše škole koji su recitirali i čitali pjesme i neke svoje radove. Zbor naše škole pod vodstvom učiteljice Ivane Matkov uveselio nas je svojom pjesmom i svojim prvim javnim nastupom.

Pred kraj svečanosti na zahvalnost nas je potaknuo i naš župnik, velečasni Marko Rac koji je blagoslovio darove koje su pripremile vrijedne ruke roditelja, baka i djedova naših učenika. Nakon blagoslova učenici su darove blagovali u svojim učionicama, a župnik je blagovao s nama u našoj školskoj kuhinji.

Vjeroučiteljica Sanja

Ostale obavijesti

25. svibnja 2022.

Turnir u kuglanju

U utorak, 24. svibnja 2022., učenici 1. odgojno-obrazovne skupine Odjela za učenike s teškoćama u razvoju, zajedno sa svojom učiteljicom […]

24. svibnja 2022.

Najava: DAN ŠKOLE

U petak, 27. svibnja 2022. godine obilježavamo Dan škole. Obilježavanje Dana škole započinje školskom priredbom u našoj sportskoj dvorani u […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content