NASLOVNICA / Novosti / Dan voća i Kostanjada

Dan voća i Kostanjada

Autor:

18. listopada 2009.

U petak, 16. 10. 2009. god., na Trgu svetog Jurja održana je Kostanjada, a dan kasnije, 17. 10. 2009. god., na istom mjestu su obilježeni županijski Dani voća!

U petak je održana Kostanjada na kojoj su sudjelovali učenici i učiteljice drugih i trećih razreda naše škole. Svoje uratke su izložili na Trgu svetog Jurja i prodavali ih po popularnim cijenama.

U subotu su učenici 2.a i 4.c razreda sa svojim učiteljicama Ljubicom i Željkom, te učenici PŠ za djecu s teškoćama, sudjelovali na 11 Danima voća i tako predstavili našu školu. Uratke koje su izradili na školskim radionicama ponudili su na prodaju sugrađanima, a zarađeni novac će potrošiti na završnoj ekskurziji planiranoj za kraj školske godine. Učenicima 4.c razreda ovo je već treći nastup na Danima voća i s velikim veseljem su se pripremali za svako sudjelovanje.

Ostale obavijesti

25. svibnja 2022.

Turnir u kuglanju

U utorak, 24. svibnja 2022., učenici 1. odgojno-obrazovne skupine Odjela za učenike s teškoćama u razvoju, zajedno sa svojom učiteljicom […]

24. svibnja 2022.

Najava: DAN ŠKOLE

U petak, 27. svibnja 2022. godine obilježavamo Dan škole. Obilježavanje Dana škole započinje školskom priredbom u našoj sportskoj dvorani u […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content