NASLOVNICA / Novosti / Dan voća i Kostanjada

Dan voća i Kostanjada

Autor:

18. listopada 2009.

U petak, 16. 10. 2009. god., na Trgu svetog Jurja održana je Kostanjada, a dan kasnije, 17. 10. 2009. god., na istom mjestu su obilježeni županijski Dani voća!

U petak je održana Kostanjada na kojoj su sudjelovali učenici i učiteljice drugih i trećih razreda naše škole. Svoje uratke su izložili na Trgu svetog Jurja i prodavali ih po popularnim cijenama.

U subotu su učenici 2.a i 4.c razreda sa svojim učiteljicama Ljubicom i Željkom, te učenici PŠ za djecu s teškoćama, sudjelovali na 11 Danima voća i tako predstavili našu školu. Uratke koje su izradili na školskim radionicama ponudili su na prodaju sugrađanima, a zarađeni novac će potrošiti na završnoj ekskurziji planiranoj za kraj školske godine. Učenicima 4.c razreda ovo je već treći nastup na Danima voća i s velikim veseljem su se pripremali za svako sudjelovanje.

Ostale obavijesti

21. listopada 2021.

Posjet školskoj knjižnici – u društvu sa slikovnicama

U povodu obilježavanja Godine čitanja 2021., ali i Mjeseca hrvatske knjige, učenici 1. i 3. razreda te 3. odgojna skupina […]

20. listopada 2021.

Svjetski dan kravate u Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju

Kravata je jedini hrvatski simbol koji je univerzalno poznat i prepoznatljiv. Dan kravate obilježava se 18. listopada. Tom su prigodom […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content