NASLOVNICA / Novosti / Dan škole u virtualnoj učionici

Dan škole u virtualnoj učionici

Autor: Arijana Lenardić

27. svibnja 2014.

Dana 27. svibnja, učenici 3.a i 3.b razreda sudjelovali su u videokonferenciji s učenicima 1.b razreda (produženi boravak) Osnovne škole Antuna Branka Šimića iz Zagreba.

Cilj videokonferencije bio je predstaviti svoj grad i školu te usporediti obilježavanje Dana škole koji obje škole slave krajem mjeseca svibnja, odnosno ovaj tjedan.

Za dobrodošlicu, učenici gostujuće škole otpjevali su himnu svoje škole, dok su naši učenici predstavili naš kraj otpjevavši pjesmu Ala(j) je divan taj podravski kraj uz pratnju naših tamburaša.

Uslijedilo je predstavljanje naših gradova i škola te uspoređivanje aktivnosti koje provodimo prilikom obilježavanja Dana škole. Za vrijeme prezentiranja, učiteljice su prikazivale i fotografije spomenutog kako bi učenici lakše zapamtili dobivene informacije.

Nakon prezentiranja, učenici obje škole pripremili su kratak kviz s pitanjima o svojoj školi i obilježavanju Dana škole. Učenici su brzo i točno odgovarali na pitanja čime su pokazali da su bili vrlo zainteresirani za izlaganje svojih novih prijatelja.

Na kraju našeg virtualnog druženja, naši učenici zahvalili su Zagrepčanima na gostovanju i pozvali ih u posjet našem gradu i školi, na što su oni uzvratili istim pozivom.

Veselih lica i obogaćeni novim iskustvom, pozdravili smo se do sljedeće suradnje!

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content