NASLOVNICA / Novosti / DAN RUŽIČASTIH MAJICA

DAN RUŽIČASTIH MAJICA

Autor: Nikola Vuković

25. veljače 2018.

U srijedu, 28. veljače 2018. godine obilježavamo Dan ružičastih majica. I ove godine pod motom: STOP NASILJU – NASILJE PRESTAJE OVDJE

Svi učenici i učitelji sudjeluju u raznim aktivnostima kojima obilježavamo Dan ružičastih majica. Osim predavanja, prezentacija i izrada razrednih plakata učenici su pisali i poruke o nenasilnom rješavanju sukoba i prevenciji nasilja.

Zajedničko obilježavanje Dana ružičastih majica je u srijedu, 28. veljače 2018. godine u našoj sportskoj dvorani s početkom u 10.50 sati uz prigodni program u trajanju od 30 minuta.

Pozivamo sve učenike i učitelje da u srijedu obuku nešto ružičasto i da na taj vidljiv način sudjeluju u međunarodnom obilježavanju borbe protiv bilo koje vrste nasilja, a pogotovo protiv vršnjačkog nasilja. I ove godine poruke i  fotografije iz naše škole putem društvenih mreža obići će cijeli svijet.

Pozivamo mame i tate kao i građane da nam se pridruže u srijedu 28. veljače 2018. godine u 10.50 sati u sportskoj dvorani.

Vidimo se i ne zaboravite nešto ružičasto.

Podsjetnik na prošlu godinu:

Ostale obavijesti

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

21. lipnja 2021.

Aktivnosti u Područnoj školi Sirova Katalena tijekom posljednjeg tjedna nastave

Učenici Područne škole Sirova Katalena proveli su posljednji tjedan nastave u igri na otvorenom i ponavljanju nastavnih sadržaja kroz zabavne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content