NASLOVNICA / Novosti / DAN RUŽIČASTIH MAJICA

DAN RUŽIČASTIH MAJICA

Autor: Nikola Vuković

23. veljače 2015.

Srijeda, 25.veljače 2015. – program u sportskoj dvorani 11.00 sati

I ove godine naša škole se uključila u međunarodni projekt DAN RUŽIČASTIH MAJICA. Zadnje srijede u veljači obilježava se ovaj dan, a ima za cilj promicanje prijateljstva, nenasilnog rješavanja sukoba i razvoj tolerancije.

Učenici i učitelji već tjedan dana rade na ovom projektu i to kroz predavanja, radionice, debatu, izradu zidnih novina, plakata i pp prezentacija.

Središnja proslava je u srijedu, 25.veljače s početkom u 11.00 sati. Učenici su pripremili kratki program, a nakon toga odigrat će se odbojkaška utakmica.

Sve Vas pozivamo u našu sportsku dvoranu.

Pozivamo sve učenike da taj dan obuku nešto ružičasto. Učitelji će također imati ružičaste majice s otisnutim logom ovog projekta.

I ove godine naš partner u ostvarivanju projekta je Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije.

Koordinatori i voditelji projekta su: Sanja Sabolić i Nikola Vuković.

Ostale obavijesti

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

21. lipnja 2021.

Aktivnosti u Područnoj školi Sirova Katalena tijekom posljednjeg tjedna nastave

Učenici Područne škole Sirova Katalena proveli su posljednji tjedan nastave u igri na otvorenom i ponavljanju nastavnih sadržaja kroz zabavne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content