NASLOVNICA / Novosti / DAN RUŽIČASTIH MAJICA

DAN RUŽIČASTIH MAJICA

Autor: Nikola Vuković

23. veljače 2015.

Srijeda, 25.veljače 2015. – program u sportskoj dvorani 11.00 sati

I ove godine naša škole se uključila u međunarodni projekt DAN RUŽIČASTIH MAJICA. Zadnje srijede u veljači obilježava se ovaj dan, a ima za cilj promicanje prijateljstva, nenasilnog rješavanja sukoba i razvoj tolerancije.

Učenici i učitelji već tjedan dana rade na ovom projektu i to kroz predavanja, radionice, debatu, izradu zidnih novina, plakata i pp prezentacija.

Središnja proslava je u srijedu, 25.veljače s početkom u 11.00 sati. Učenici su pripremili kratki program, a nakon toga odigrat će se odbojkaška utakmica.

Sve Vas pozivamo u našu sportsku dvoranu.

Pozivamo sve učenike da taj dan obuku nešto ružičasto. Učitelji će također imati ružičaste majice s otisnutim logom ovog projekta.

I ove godine naš partner u ostvarivanju projekta je Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije.

Koordinatori i voditelji projekta su: Sanja Sabolić i Nikola Vuković.

Ostale obavijesti

20. svibnja 2022.

Završeno državno Natjecanje iz astronomije u našoj školi

Prigodnim kratkim programom, dodjelom zahvalnica svim sudionicima ovogodišnjeg državnog Natjecanja iz astronomije i proglašenjem najuspješnijih mladih astronoma u Hrvatskoj u […]

20. svibnja 2022.

Videosnimka otvorenja državnog Natjecanja iz astronomije

Na dolje navedenoj poveznici možete pogledati videosnimku otvorenja državnog Natjecanja iz astronomije u OŠ Đurđevac https://youtu.be/KmGbSK4YDRo Ovim putem čestitamo svim […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content