NASLOVNICA / Novosti / Dan ružičastih majica

Dan ružičastih majica

Autor: Nikola Vuković

19. veljače 2020.

Pozivamo vas na tradicionalno obilježavanje Dana ružičastih majica u srijedu, 26. veljače 2020. s početkom u 11.40 sati u sportskoj dvorani naše škole.

I ove godine mnoštvom raznovrsnih aktivnosti u svim razrednim odjelima ostvarujemo preventivni program s naglaskom na toleranciju, nenasilno rješavanje sukoba te prestanak svakog vršnjačkog nasilja, nasilja u obitelji i nasilja prema najranjivijim skupinama.

Svi učenici i učitelji naše škole sudjeluju u ostvarivanju preventivnog programa.

U srijedu 26. veljače 2020. u cijelom svijetu obilježava se Dan ružičastih majica, a u našoj školi imamo tematski dan.

SEDMI RAZRED- u suradnji s djelatnicima PU KC-KŽ provedba preventivnog programa NISI SAM s naglaskom na prevenciju nasilja putem interneta i društvenih mreža. Akcijsko istraživanje s učenicima proveo je pedagog i razrednici sedmog razreda, a rezultati istraživanja biti će podloga za predavanje predavača Maje Gregurović i Dražena Magdića, djelatnika PU KC-KŽ.

OSMI RAZRED – u suradnji sa Županijskim  povjerenstvom za ravnopravnost spolova ostvarit ćemo dio preventivnog programa s naglaskom na prevenciju nasilja nad djecom, ženama i nasilja u obitelji. Predavačica je gospođa Verica Rupčić, predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova.

ZAJEDNIČKI PROGRAM

U 11.40 sati u sportskoj dvorani naše škole: nositelji programa učenici i učitelji trećeg i šestog razreda.

Pozivamo vas da nam se pridružite u obilježavanju Dana ružičastih majica u srijedu, 26. veljače 2020. u 11.40 sati.

Ostale obavijesti

01. prosinca 2021.

Šahisti osvojili 2. mjesto na županijskom prvenstvu!

U utorak, 30. studenog 2021. godine, u Svetom Ivanu Žabnu je održano Županijsko prvenstvo osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije u šahu. […]

26. studenoga 2021.

NAJAVA: Volonterska akcija

Školski filantropski klub „IZVOR DOBROTE“ Osnovna škola Đurđevac POZIV ZA UKLJUČIVANJE U VOLONTERSKU AKCIJU Poštovani, U sklopu rada Školskog filantropskog […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content