NASLOVNICA / Novosti / Dan planeta Zemlje u 3.c i 4.a razredu

Dan planeta Zemlje u 3.c i 4.a razredu

Autor: Antonela Carek

26. travnja 2021.

Učenici 3.c i 4.a razreda sa svojim učiteljicama Sanjom Sabolić i Ivanom Marić u petak, 23. travnja, nastavni su dan proveli u park šumi Borik kako bi obilježili Dan planeta Zemlje i Dan grada Đurđevca.

Lijep proljetni dan, ugodna šetnja, igra, miris šume i čist okoliš podsjetio nas je na važnost očuvanja prirode, na njezinu ljepotu i koliko je lijepo i zdravo boraviti u njoj.Učenici 3.c razreda zahvalili su Zemlji i prirodi pisanjem i čitanjem stihova pjesama na temu „Dan planeta Zemlje“. Nakon čitanja poezije uslijedila je igra, lovica i trčanje po prekrasnim pješčanim dinama.Učenici 4.a razreda okušali su se u pejzažnoj umjetnosti Land art. Zadatak im je bio da naprave vlastito umjetničko djelo u prirodi s prirodnim materijalima koji se nalazi oko njih. Učenici su napravili prava mala umjetnička djela s motivima Zemlje, cvijeta, drveća i ponosnog podravskog pijetla. Ostatak su vremena proveli u igri, vježbanju na spravama i uživanju u prirodnom okruženju.

Puni dojmova i sretnih lica vratili smo se u školu priželjkujući što brži povratak u ponovnu zajedničku šetnju i boravak u prirodi.

učiteljica Ivana Marić

Ostale obavijesti

27. svibnja 2024.

Predstava Internet genijalci

Dana 27. svibnja učenici od 1. do 4. razreda povodom Dana škole gledali su predstavu po imenu Internet genijalci koju […]

27. svibnja 2024.

Terenska nastava petih razreda u Osijeku

U petak, 24. svibnja 2024., učenici 5. A, 5. B, 5. C i 5. D razreda u pratnji svojih razrednica […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content