NASLOVNICA / Novosti / Dan kruha u Budrovcu

Dan kruha u Budrovcu

Autor:

22. listopada 2019.

Učenici  Područnih  škola  Budrovac,  Čepelovac  i Sirova Katalena sa svojim su učiteljicama Majom Magdić, Silvijom Topolčić i Martinom Krajcar Baltić  te roditeljima i mještanima župe Budrovac obilježili Dan kruha i zahvalnosti  za plodove zemlje. 

Misno je slavlje održano 13.listopada  2019. godine  u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Budrovcu. Svetu misu  predvodio je župnik Mladen Gorupić, a učenici su, odjeveni u narodne nošnje, pjevali pjesme u pratnji orguljašice Marine Balale  te izveli prigodne recitacije. Vjeroučiteljica Marina Barberic pripremila je prinos darova sa starijim učenicima . Nakon svečane mise i blagoslova plodova zemlje  u dvorištu župnog dvora priređeno je druženje mještana i djece. 

Zahvaljujemo roditeljima učenika i ostalim mještanima na pomoći pri obilježavanju Dana kruha.

       Martina Krajcar Baltić

Ostale obavijesti

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

21. lipnja 2021.

Aktivnosti u Područnoj školi Sirova Katalena tijekom posljednjeg tjedna nastave

Učenici Područne škole Sirova Katalena proveli su posljednji tjedan nastave u igri na otvorenom i ponavljanju nastavnih sadržaja kroz zabavne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content