NASLOVNICA / Novosti / Dan Europe

Dan Europe

Autor: Nikola Vuković

07. svibnja 2012.

U srijedu, 9.svibnja 2012.godine u našoj školi različitim oblicima izvođenja nastave obilježit ćemo Dan Europe.

Svi učenici naše škole ( 742 ) i svi učitelji i stručni suradnici  ( 56 ) sudjelovat će u integriranom radnom danu povodom obilježavanja Dana Europe.

35 razrednih odjela redovne nastave i 6 razrednih odjela posebnog programa od početka svibnja pripremaju prezentacije o državama Europe.

Učenici će svoja znanja, nove spoznaje i informacije o pojedinim državama Europe predstaviti putem plakata, filma, pp prezentacije, plesa, pjesmom i organizacijom kviza.

Imat ćemo i vanjske goste koji će govoriti i putem prezentacije prikazati svoje doživljaje s putovanja po državama  Europe.

Cilj integriranog rada je upoznavanje s zemljama, ljudima i običajima pojedinih država Europe. Naglasak je na skorašnjem uključivanjem Hrvatske u Europsku uniju.

Idejni začetnici projekta su učenici polaznici geografske grupe i njihova voditeljica učiteljica Marica Vinković.

Ostale obavijesti

06. prosinca 2021.

Projekt Čitamo i zabavljamo se u obitelji

U drugom polugodištu krenut će ostvarivanje projekta Čitamo i zabavljamo se u obitelji, a to je nastavak aktivnosti u Godini […]

04. prosinca 2021.

Školski filantropski klub proveo humanitarnu akciju

Naša škola i Školski filantropski klub Izvor dobrote organizirali su humanitarnu akciju od 29. studenoga do 1. prosinca ove godine. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content