NASLOVNICA / Novosti / Čestitka za Svjetski dan učitelja

Čestitka za Svjetski dan učitelja

Autor:

04. listopada 2019.

Poštovane kolegice i kolege učitelji!

U subotu,  5. listopada,  obilježavamo Svjetski dan učitelja. Zahtjevi koji se danas postavljaju pred sve nas koji radimo u školi veliki su, zbog čega je potrebno puno entuzijazma i ljubavi za naš rad kako bismo što uspješnije obavljali svoj plemenit i nadasve odgovoran poziv. Naša uloga u društvu od iznimnog je značaja jer učenici u kojima je budućnost svih nas dobivaju potrebna znanja kako bi ih sutra pretočili u naše bolje sutra. 

Čestitam vam Svjetski dan učitelja.

Povodom Svjetskog dana učitelja u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu 5. listopada 2019. godine ministrica znanosti i obrazovanja gđa Blaženka Divjak uručit će nagrade za 510 najboljih prosvjetnih djelatnika u protekloj školskoj godini. Iz naše Škole nagradu će primiti pedagog Nikola Vuković koga je Povjerenstvo MZO-a na osnovu dokumentacije rada predložilo ministrici za nagradu. Čestitamo kolegi Vukoviću na nagradi za svoj rad te na promociji naše Škole u cjelini.

Ravnatelj:

Danijel Domišljanović, prof.

Ostale obavijesti

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

21. lipnja 2021.

Aktivnosti u Područnoj školi Sirova Katalena tijekom posljednjeg tjedna nastave

Učenici Područne škole Sirova Katalena proveli su posljednji tjedan nastave u igri na otvorenom i ponavljanju nastavnih sadržaja kroz zabavne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content