NASLOVNICA / Novosti / Božićna radionica u Budrovcu

Božićna radionica u Budrovcu

Autor:

02. prosinca 2012.

U želji da urede dio prostorija Područne škole Budrovac, učenici, njihovi roditelji i učiteljica uz pomoć Caritasa župe Budrovac su tijekom listopada i studenog 2012. godine marljivo radili prigodne božićne poklone. 

Njih su prve adventske nedjelje prodavali u župnoj crkvi u Budrovcu, a župljani i dragi prijatelji škole su ih, kupnjom poklona, podržali u akciji. Tako su pokazali svoje veliko srce i želju za suradnjom i pomoći malim učenicima, koji će im se zahvaliti božićnom priredbom koju već uvježbavaju sa svojom učiteljicom.

Školska zgrada u Budrovcu, koja ponosno stoji na početku sela, svaki puta nas iznova pozdravlja i podsjeća na školske dane provedene u njoj. Sljedeće, 2013. godine, zajedno ćemo proslaviti 100 godina postojanja ove lijepe škole koja govori o želji za obrazovanjem naše djece. Škola je lijepo uređena izvana, s obnovljenim krovištem, fasadom i novim prozorima, no unutrašnjost bi trebalo malo obnoviti, a ova akcija je mali dio toga.

Ostale obavijesti

19. svibnja 2022.

Službeni rezultati Državnog natjecanja iz astronomije

Objavljujemo Bilten sa službenim rezultatima Državnog natjecanja iz astronomije.Čestitamo najuspješnijima!

19. svibnja 2022.

Dva zlata i bronca na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava Republike Hrvatske

Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju Đurđevac sudjelovali su na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava Republike Hrvatske u […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content