NASLOVNICA / Novosti / Božićna radionica u Budrovcu

Božićna radionica u Budrovcu

Autor:

02. prosinca 2012.

U želji da urede dio prostorija Područne škole Budrovac, učenici, njihovi roditelji i učiteljica uz pomoć Caritasa župe Budrovac su tijekom listopada i studenog 2012. godine marljivo radili prigodne božićne poklone. 

Njih su prve adventske nedjelje prodavali u župnoj crkvi u Budrovcu, a župljani i dragi prijatelji škole su ih, kupnjom poklona, podržali u akciji. Tako su pokazali svoje veliko srce i želju za suradnjom i pomoći malim učenicima, koji će im se zahvaliti božićnom priredbom koju već uvježbavaju sa svojom učiteljicom.

Školska zgrada u Budrovcu, koja ponosno stoji na početku sela, svaki puta nas iznova pozdravlja i podsjeća na školske dane provedene u njoj. Sljedeće, 2013. godine, zajedno ćemo proslaviti 100 godina postojanja ove lijepe škole koja govori o želji za obrazovanjem naše djece. Škola je lijepo uređena izvana, s obnovljenim krovištem, fasadom i novim prozorima, no unutrašnjost bi trebalo malo obnoviti, a ova akcija je mali dio toga.

Ostale obavijesti

30. studenoga 2022.

Predstavljanje ponuda za organizaciju višednevne terenske nastave sedmih razreda u Seget Donji

Na roditeljskom sastanku održanom 29.11.2022. predstavljene su dvije pristigle ponude za organizaciju višednevne terenske nastave sedmih razreda u Seget Donji. […]

30. studenoga 2022.

POSJET GRADSKOJ KNJIŽNICI

Učenici od 1. do 4. razreda Odjela za učenike s teškoćama posjetili su Gradsku knjižnicu Đurđevac. Ondje su im tete […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content