NASLOVNICA / Novosti / Božićna priredba

Božićna priredba

Autor: Nikola Vuković

29. studenoga 2011.

U utorak, 20.prosinca 2011.godine s početkom u 17.00 sati u našoj športskoj dvorani održat će se humanitarna priredba .

Pozivamo sve građane našeg grada i okolice da dođu na BOŽIĆNUPRIREDBU koju su osmislili naši učenici i učitelji. Priredba ima humanitarni karakter, a novac prikupljen od ulaznica ( 10 kuna), kao i od prodaje prigodnih dječjih uradaka namijenjen je opremanju i poboljšanju rada izvannastavnih aktivnosti naših učenika.

Program je sastavljen od dramskih, recitacijskih, glazbenih i drugih izričaja naših učenika. Kroz sat i pol, naši učenici će se predstaviti a neki i po prvi puta nastupiti pred većim brojem gledatelja. Stoga još jednom pozivamo sve roditelje, rodbinu, građane našeg grada i okolice da predblagdansko vrijeme provedu u društvu naših učenika. Vrijeme je darivanja i dobrih želja. Vjerujemo da će mnogi prepoznati vrijednost ove naše priredbe i da će svojim prilogom pomoći rad naših učenika i učitelja.

Od 5.prosinca 2011.godine ulaznice za našu priredbu biti će u prodaji. Cijena je 10 kuna. Učenici će prodavati ulaznice ( ulaznica ima orginalni žig škole), a svi zainteresirani mogu kupiti ulaznice u školi. Vjerujemo da će naša dvorana biti ispunjena i da će 600 ulaznica brzo pronaći svog vlasnika.

Radujemo se Vašem dolasku i Vašoj pomoći.

Neka Vas sve prati mir i dobro.

Zamjenik ravnatelja:

Nikola Vuković, prof.

Ostale obavijesti

01. srpnja 2022.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Na kraju nastavne godine uspjeh učenika naše škole je slijedeći: Ukupan broj učenika na kraju nastavne godine: 656 Redovni program: […]

01. srpnja 2022.

Maturalno putovanje 8. a razreda

Od 15. 6. do 19. 6. 2022. učenici 8. A razreda u pratnji svojeg razrednika Milana Kosa i učitelja Zorana […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content