NASLOVNICA / Produženi boravak / Boravkaši u Posjetiteljskom centru Đurđevački pijesci

Boravkaši u Posjetiteljskom centru Đurđevački pijesci

Autor: Lidija Tuba

08. lipnja 2021.

U srijedu, 2. lipnja 2021. godine, učenici produženog boravka posjetili su Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci. Ispred Posjetiteljskog centra dočekao nas je gospodin Mario Fuček. Učenici su kroz razgovor i odgovaranjem na pitanja saznali što sve mogu vidjeti u Posjetiteljskom centru i s nestrpljenjem su iščekivali ulazak u prostorije centra.

Učenici su koristeći interaktivne i multimedijalne sadržaje upoznali nastanak Đurđevačkih pijesaka. Prolazeći kroz devet prostorija, učenici su putovali davnim vremenima kada su živjeli mamuti, stepski slonovi i druge životinje. U jednoj od prostorija učenici su mogli vidjeti pijesak iz velikih svjetskih pustinja. Vrhunac posjeta bilo je gledanje kroz VR naočale. Nizom zanimljivih edukativnih i interaktivnih sadržaja, učenici su na drugačiji i njima bliski način upoznali posebnosti i zanimljivosti vezane uz Đurđevačke pijeske.

Nakon razgledavanja Posjetiteljskog centra, učenici su ostatak vremena proveli uživajući u igri na otvorenom. Ovim se putem učenici i učiteljice zahvaljuju gospodinu Mariu Fučeku na predivnom kratkom izletu.

učiteljice Ana, Lidija i Klara

Ostale obavijesti

26. ožujka 2024.

Uskrsna radionica u Udruzi Mali princ

Učenici produženog boravka četvrtih razreda posjetili su članove Udruge Mali princ. Posjet je bio osmišljen kao radionica povodom nadolazećeg blagdana […]

12. ožujka 2024.

Velikani hrvatske prošlosti – pohvaljen rad Gabriela Šireca

Osnovna škola Grigora Viteza iz Zagreba i vrtić Iskrica u Zagrebu organizirali su natječaj „Velikani hrvatske prošlosti“. Osmu godinu za […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content