NASLOVNICA / Novosti / Audicija za mlade voditelje Kukuričeka

Audicija za mlade voditelje Kukuričeka

Autor:

04. lipnja 2015.

Dana 03. lipnja 2015. godine u knjižnici OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac održana je audicija za male voditelje ovogodišnjeg međunarodnog dječjeg glazbenog festivala Kukuriček 2015.

Audiciji je pristupilo osam učenika 7. i 8. razreda.

Nakon tri kruga ispitivanja svi su kandidati pokazali dobre sposobnosti. Ipak u trećem dijelu ispitivanja snalaženja i komunikacije istaknuli su se Jan Fusić, učenik 7. d razreda i Marija Angelika Pejić, učenica 7. b razreda koji će voditi Kukuriček s televizijskim voditeljem Sinišom Cmrkom koji je napisao dječju zbirku Nulti sat koju možete posuditi u knjižnici. Dan prije finalnog natjecanja na dječjem festivalu Kukuriček, bit će organizirane aktivnosti na Trgu sv. Jurja, a program će voditi Ema Vlahović, učenica 7. b razreda i Dorotea Globan, učenica 7. e razreda.

Cilj festivala je pronalaženje i promicanje mladih talentiranih pjevača u dobi do 14 godina. Festival organizira udruga „Kukurijek" uz podršku Grada Đurđevca, Turističke zajednice grada Đurđevca i mnoštvo volontera.

Dodjeljuju se nagrade autorima za najuspješniju glazbu, tekst i aranžman, a najboljem izvođaču  – Grand Prix festivala (pobjednička pjesma), a sve prema prosudbi stručnog ocjenjivačkog suda. Publika nagrađuje svoju favorit pjesmu.

Ostale obavijesti

06. prosinca 2021.

Projekt Čitamo i zabavljamo se u obitelji

U drugom polugodištu krenut će ostvarivanje projekta Čitamo i zabavljamo se u obitelji, a to je nastavak aktivnosti u Godini […]

04. prosinca 2021.

Školski filantropski klub proveo humanitarnu akciju

Naša škola i Školski filantropski klub Izvor dobrote organizirali su humanitarnu akciju od 29. studenoga do 1. prosinca ove godine. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content