NASLOVNICA / Novosti / Aktivnosti u listopadu

Aktivnosti u listopadu

Autor: Nikola Vuković

06. listopada 2016.

Najava: roditeljski sastanak za osmi razred, obilježavanje Dana kruha, volonterstvo

Zajednički roditeljski sastanak za roditelje učenika osmog razreda održat će se u utorak, 11.listopada s početkom u 17.00 sati u maloj sportskoj dvorani. Gost predavač: dr. Jasenka Vuljak-Vulić, školska liječnica; tema: Besplatno i dobrovoljno cijepljenje protiv humanog papilomavirusa (HPV). Pozivamo sve roditelje učenika osmog razreda da se odazovu sastanku. Osim toga razrednici i roditelji dogovorit će organizaciju odlaska učenika osmog razreda na dvodnevnu terensku nastavu u Vukovar.

Obilježavanje Dana kruha odnosno Dana zahvale za Božja dobročinstva je u srijedu 12.listopada 2016.godine u 10.00 sati u maloj sportskoj dvorani. Učenici pripremaju prigodni program uz ovaj dan.

Ove školske godine učenici i učitelji ostvarivat će školske projekte na temu: Razvoj filantropske kulture ( volonterstvo). Učitelji će na školskim stručnim aktivima kao i na seminarima izvan škole doznati novitete u ovom području i svoja znanja prenijeti na učenike. Uključit ćemo roditelje i vanjske suradnike u ovaj školski projekt. Ove akcije sastavni su dio ostvarivanja kurikuluma Građanskog odgoja i obrazovanja.

Ostale obavijesti

04. listopada 2022.

Saziv vijeća roditelja – 6. 10. 2022.

U privitku se nalazi poziv za održavanje konstituirajuće sjednice Vijeća roditelja OŠ Đurđevac.

04. listopada 2022.

Zaziv Duha Svetoga u Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju

U srijedu, 28.rujna 2022., učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju sa svojim su učiteljicama sudjelovali na svetoj misi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content