NASLOVNICA / Novosti / Aktivnosti Produženog boravka u svibnju

Aktivnosti Produženog boravka u svibnju

Autor: Monika Rupčić

31. svibnja 2019.

Učenici produženog boravka sa svojom učiteljicom Monikom Rupčić imali su zanimljiv svibanj pun mnogih aktivnosti, što jezične i matematičke prirode, što one likovne.

Svojim majkama učenici su zahvalili za postojanje prigodnom čestitkom koju su sami izradili i ukrasili, a zajednički napisali i stihove koje su otisnuli u istom formatu. Proučavali su časopise i pronalazili teme o pticama, a na kraju i izradili neobičnu kućicu za ptice od iskorištenih rola wc papira te kaširanjem izradili pticu, nakon što su natrgali bijeli papir koji im je poslužio za završni korak kaširanja. Iako zabavna tehnika, kaširanje ovako malih motiva zahtjeva i puno koncentracije te pedantnosti, stoga pticu nisu baš svi uspjeli izraditi, ali problemu su učenici s učiteljicom brzo doskočili te pticu izradili od otpadnog kartona iz školske kuhinje.

Učenicima je jako zasmetalo što izlaskom kroz glavna vrata škole većina prolaznika ne prima za predviđenu ručku već vrata prima za staklo pa su doskočili i tom problemu, uzeli u ruke sredstvo za čišćenje prozora te svojim vrijednim rukama i papirom očistili prozore na ulaznim vratima škole.

Učenici se nadaju da će im i lipanj početi jednako zanimljivo, a da će nastavnu godinu ispratiti puni dojmova i bogatiji za mnoga iskustva.

Ostale obavijesti

14. rujna 2021.

Odjeli za djecu s teškoćama u razvoju obilježili Hrvatski olimpijski dan

U petak, 13. rujna 2021., pred utvrdom Stari grad okupili su se učenici osnovne i srednje škole te vrtićevci u […]

14. rujna 2021.

Posjet ravnateljice Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Marine Perice Odjelima za djecu s teškoćama u razvoju

Uoči Svjetskog dana prve pomoći Odjele za djecu s teškoćama u razvoju posjetila je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content