NASLOVNICA / Novosti / Aktivnosti Produženog boravka u svibnju

Aktivnosti Produženog boravka u svibnju

Autor:

31. svibnja 2019.

Učenici produženog boravka sa svojom učiteljicom Monikom Rupčić imali su zanimljiv svibanj pun mnogih aktivnosti, što jezične i matematičke prirode, što one likovne.

Svojim majkama učenici su zahvalili za postojanje prigodnom čestitkom koju su sami izradili i ukrasili, a zajednički napisali i stihove koje su otisnuli u istom formatu. Proučavali su časopise i pronalazili teme o pticama, a na kraju i izradili neobičnu kućicu za ptice od iskorištenih rola wc papira te kaširanjem izradili pticu, nakon što su natrgali bijeli papir koji im je poslužio za završni korak kaširanja. Iako zabavna tehnika, kaširanje ovako malih motiva zahtjeva i puno koncentracije te pedantnosti, stoga pticu nisu baš svi uspjeli izraditi, ali problemu su učenici s učiteljicom brzo doskočili te pticu izradili od otpadnog kartona iz školske kuhinje.

Učenicima je jako zasmetalo što izlaskom kroz glavna vrata škole većina prolaznika ne prima za predviđenu ručku već vrata prima za staklo pa su doskočili i tom problemu, uzeli u ruke sredstvo za čišćenje prozora te svojim vrijednim rukama i papirom očistili prozore na ulaznim vratima škole.

Učenici se nadaju da će im i lipanj početi jednako zanimljivo, a da će nastavnu godinu ispratiti puni dojmova i bogatiji za mnoga iskustva.

Ostale obavijesti

10. lipnja 2021.

Pero naših učenika… Podravina kroz stihove

Uz Godinu čitanja 2021. nastavljamo s projektima poticanja čitanja i kreativnog izražavanja u našoj školi. U ova teška vremena kad […]

09. lipnja 2021.

Cijepljenje učenika COVID

Obavijest za roditelje učenika od šestog do osmog razreda.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content