NASLOVNICA / Novosti / ILIJA KONČAR - učenik generacije

ILIJA KONČAR – učenik generacije

Autor: Nikola Vuković

20. lipnja 2013.

Učenik 8c razreda, Ilija Končar, na sjednici Učiteljskog vijeća, održanoj 17. lipnja 2013. godine jednoglasno je proglašen učenikom generacije 2012./13.

Obrazloženje:

Ilija Končar svojim radom, učenjem, pristupom prema učenicima i učiteljima, sudjelovanjem u školskim i izvanškolskim aktivnostima, svojim postignutim rezultatima na mnogobrojnim natjecanjima zaslužio je naziv najučenika generacije.

Čestitam Iliji na postignutim rezultatima u svoje ime i u ime svih djelatnika škole.

Svečana podjela svjedodžbi učenicima osmog razreda biti će u srijedu, 26. lipnja 2013. godine u 18.00 sati u Domu kulture.

Devetnaest ( od 82 ) učenika osmog razreda završilo je svih osam razreda s odličnim uspjehom. Učenicima će ravnatelj škole podjeliti nagrade ( knjiga ).

Ilija Končar uz pismenu pohvalu dobit će vrijednu knjigu i još dva vrijedna poklona od strane škole.

Osim toga Ilija će dobiti još jednu nagradu od predstavnika jedne tvrtke ( neka to bude iznenađenje ). Na svečanosti u Domu kulture doznat ćemo razloge ulaganja ove tvrtke u mlade uspješne ljude i doznat ćemo vrstu nagrade. Zahvaljujem unaprijed na ovoj vrijednoj gesti i suradnji .

Vjerujem da će i predstavnici našeg grada prepoznati vrijednost rezultata i uspjeha našeg učenika Ilije Končara.

Pozivam sve roditelje, bake i djedove naših osmaša kao i sve ljude dobre volje da nam se pridruže na završnoj svečanosti učenika osmog razreda u srijedu, 26.lipnja 2013. godine u Domu kulture. Početa svečanosti je u 18.00 sati.

Pedagog:

Nikola Vuković, prof.

Ostale obavijesti

28. travnja 2024.

Noć knjige – školski kviz znanja

Noć knjige je manifestacija pokrenuta 2012. godine, kako bi se, bez zatvaranja očiju pred često nelijepom svakodnevicom, barem na jedan […]

27. travnja 2024.

Zlato na Međužupanijskom natjecanju „Ja u prometu“

U petak, 26. travnja 2024. godine učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju sudjelovali su na 11. Međužupanijskom natjecanju […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content