NASLOVNICA / Novosti / 7.d razred posjetio Dječji dom Zagreb u Nazorovoj ulici

7.d razred posjetio Dječji dom Zagreb u Nazorovoj ulici

Autor: Branko Maznik

04. prosinca 2018.

Učenici 7.d razreda s razrednikom Brankom Maznikom u sklopu projekta volontiranja posjetili Dječji dom Zagreb u Nazorovoj ulici.

U petak 30. studenog 2018. godine vlakom smo putovali na terensku nastavu u Zagreb. Terenska nastava bila je vezana uz projekt volontiranja koji smo odredili na početku školske godine, a što je nastavak prošlogodišnjeg projekta. U slobodno vrijeme i u sklopu izvannastavne aktivnosti pripremali smo igrokaz ''Kapetan Patlidžan i gužva u povrtnjaku''. Učenici su pripremili slatkiše kojima smo darivali mališane u Nazorovoj. Budući je naš igrokaz vezan uz povrće, uspjeli smo dogovoriti sponzorstvo za Zdravoljupce koje smo poklonili djeci. Ovom prilikom upućujemo zahvalu  našim sponzorima. U Nazorovoj smo prvo prikazali igrokaz i darivali djecu, a onda je učenik Lovro Rasinec na pianinu odsvirao svoju vlastitu skladbu. Osim igračaka i slatkiša, svim stanovnicima Doma smo darovali i božićne jaslice koje smo izradili na radionici s gospođom Maricom Lacković. Ovaj dar je najviše razveselio tete koje rade u Domu. Nakon toga smo se družili s djecom u njihovim sobama. Kad je došlo vrijeme za odlazak iz Doma, učenici ponovno nisu htjeli ići jer im je bilo jako lijepo s djecom, ali smo dogovorili ponovni dolazak. Nakon toga smo bili na ručku i obišli centar grada i neke njegove znamenitosti, ''Fuliranje'' u centru grada, a terensku nastavu smo završili filmskom kino projekcijom. Prepuni dojmova sretno smo se vratili u Đurđevac.

Ostale obavijesti

21. rujna 2023.

Zaziv Duha Svetoga za početak školske godine 2023./2024. u Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju

U srijedu 20. rujna, djelatnici i učenici naše škole prisustvovali su svetoj misi u župnoj crkvi sv. Jurja u Đurđevcu. […]

20. rujna 2023.

Dječji recital kajkavske poezije

Već drugu godinu zaredom naša učenica iz 4. d razreda, Maja Pecikozić izabrana je za javni nastup u Krapini na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content