NASLOVNICA / Novosti / 40 godina druženja

40 godina druženja

Autor: Nikola Vuković

18. siječnja 2015.

Nogometnim susretom i druženjem u sportskoj dvorani i prostorima škole obilježena je 40.godišnjica prijateljskog druženja članova kolektiva škole u Đurđevcu i Molvama.

Davne 1975.godine na inicijativu učitelja TZK iz Molvi i Đurđevca započelo je druženje učitelja osnovnih škola.  Tijekom svih 40 godina održan je bar jedan susret tijekom kalendarske godine. Kasnije je nogometni susret dobio naziv po pokojnom kolegi Zvonku Višiću iz Molvi.

U petak, 16.siječnja u sportskoj dvorani naše škole odigrana je utakmica,a rezultat je bio 3: 2 za Đurđevac.

Tijekom kasnijeg družnja prisjetili smo se ranijih susreta, a s nama su bili i kolege umirovljnici; Franjo Bazijanec ( jedan od pokretača ovog susreta ), Vladimir Kolar, Jura Tomrlin i Antun Krupski. Pridružio nam se i kolega Tomislav Potak koji sada radi u Bjelovaru. Na početku smo se s tugom prisjetili našeg Tomislava Franjića koji je redovito dolazio na susrete i koji nas je svojim pričama i dogodovštinama zabavljao.

Četrdeset godina značajna je obljetnica naših druženja, a ima za cilj povezivanje dviju škola. Tijekom ove kalendarske godine ostvarit ćemo još jedan susret , a domaćin je škola Molve.

Ostale obavijesti

15. listopada 2021.

Osmaši naučili kako pružiti prvu pomoć unesrećenima

Jučer, 14.listopada 2021., našu su školu posjetili djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije. Učenicima osmih razreda na zanimljiv su […]

12. listopada 2021.

Sedmaši posjetili Krapinu

U četvrtak, 7. listopada 2021., učenici svih sedmih razreda naše škole bili su na terenskoj nastavi u Krapini. Učenici su […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content